Cevap: Mustafa zeki paşa mirası
Gökhan Bey, merhabalar. Sorununuzun ve sorunuzun tam olarak ne olduğunu açarak anlatırsanız, yardımcı olmaya çalışayım.
Cevap: Mustafa zeki paşa mirası
Satın dalyanın konu açık bir şekilde şöyle 1914 yılında vefat eden büyük dedem ve onun kızı 1995 yılında vefaat etti kızının tek mirasçısı ben ve kardeşlerim kızı DUL olduğu için paşanın emekli maaşını alıyordu hatta maddi durumum kötü kendimce çaba göstererek kızını veraset ilamını aldım paşanın benden başlayıp kendisine kadar giden nüfus kayıt örnekleri elimde yani ispat vesayir ihtiyacım yok direk torunu olduğum nüfusta görünüyor fakat bir türlü doğru bir avukat bulamadım hiç kimse tam olarak ne yapacağını bilemiyor bende maddi açıdan zorda olduğum için tam olarak hareket edemiyorum paşanın açık adresli mülkiyet bilgileri elimde var ki google dan baksaniz bile ulaşıyorsunuz çok ünlü ve büyük bir paşa bana yol gösterecek ve ya davayı çözebilecek artı sponsor olabilecek gerçekten bu işi bilen birini arıyorum aynı zamanda varisi olduğum kızının da mirasını alabilmiş değilim henüz