Özlediğini söylemek cinsel istismara girer mi
sosyal paylaşım sitesinde ''birine sesini özledim demek ''cinsel istismara girer mi ?
yardımcı olursanız çok memnun olurum
Cevap: Özlediğini söylemek cinsel istismara girer mi
Alıntı:
Meçhulyolcu rumuzlu üyeden alıntı
sosyal paylaşım sitesinde ''birine sesini özledim demek ''cinsel istismara girer mi ?
yardımcı olursanız çok memnun olurum
Hocam biraz daha açar mısın?Yani durduk yere mi dedin?
Tanımadığınız birine dediyseniz bir de üstüne ısrarcı kaldıysanız evet girer. Yok tanıdığınız konuştuğunuz birine dediyseniz istismar sayılması için daha komplike bir olay gerekir. Komplike olaydan kasıt; bu tanıdığınız kişinin çocuk olması ve sizin bu cümleyi kurma sebebinizin başka olması.
Alıntı:
magdurcd rumuzlu üyeden alıntı
Tanımadığınız birine dediyseniz bir de üstüne ısrarcı kaldıysanız evet girer. Yok tanıdığınız konuştuğunuz birine dediyseniz istismar sayılması için daha komplike bir olay gerekir. Komplike olaydan kasıt; bu tanıdığınız kişinin çocuk olması ve sizin bu cümleyi kurma sebebinizin başka olması.
Aynen katılıyorum hocam bu arada özel mesaj attım bakar mısınız?
Alıntı:
magdurcd rumuzlu üyeden alıntı
Hocam kişi tanıdık ısrar asla yok bir sefere mahsus söylenmiştir ve bu kişi çocuk değildir farklı niyet söz konusu olamaz karşılıklı sohbet esnasında söylenmiş olsa bile herhangi bir istismar söz konusu mu.
Alıntı:
Meçhulyolcu rumuzlu üyeden alıntı
Hocam kişi tanıdık ısrar asla yok bir sefere mahsus söylenmiştir ve bu kişi çocuk değildir farklı niyet söz konusu olamaz karşılıklı sohbet esnasında söylenmiş olsa bile herhangi bir istismar söz konusu mu.
Hakkınızda davamı açıldı bu kadar kafaya takdınız
yok hocam benimkisi sadece merak.
Tanıdık birine kötü niyetle söylemediğinizi belirtiyorsunuz. Söylediğiniz kişinin zıt yönde delilleri varsa olur şayet ısrar olmadığı ve karşıdakinin o an bir tepki vermediği ve sohbeti devam ettirdiği açıksa taciz olarak değerlendirilemez.