Cevap: Boşanmada ev sorunu
Mahkemeden karar çıkmadan tek taraflı evi boşaltmanız elbette mahkemede ciddi sıkıntı yaratacaktır.Karşı tarafın kullanımdaysa ev(sizin için de uzaklaştırma kararı vs. var mı bilmiyorum) ister her gün kullanır ister ayda 1 kere uğrar.Bunun ölçüleceği bir yer yok.Ben orada kalıyordum, kalacaktım sokakta kaldım derse çekişmeli boşanma da kartlar iyice karşı tarafın lehine dönecektir.
Sayın Engin bey hakkımda yalan yere darp raporu alıp uzaklaştırma kararı aldı karşı taraf, kendisiyle hiçbirşekilde karşı karşıya gelmıyorum iki tarafda aile yanında yaşıyor bende öyle, evde kimse kalmıyor boş eve kirayı şahsım ödüyorum ev sahibi akrabam eşi kanser hastası evi makul fiyata bize kiraya vermişdi hem ev sahibinede mahcubum eşi kanser artık evine yerleşmek istiyor köyden gelip, kira sözleşmesi yapmışdım 9ay oldu bitti karşı taraf daha önce mala zarar verme konusunda şikayette bulunmuştu ama kovuşturma almışdı sizlerden yardım istediğim konu eşyalarda gözüm yok taşınabilecek ev de var ama bunu zarar görmeyerek nasıl bi yolla boşaltmalıyım cok teşekkürler
Hakimi ikna etmek dışında yapılabilecek bir şey yok.