-
Ceza Dava Dosyası
Öncelikle herkese merhabalar 1 sene önce Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık suçu adında bir dava açıldı bana birileri bizim modeme girip benim adıma işlem yapmıs n11.com adlı siteden cep telefon siparişi verilmiş fakat bunu ben almadım sadece isim ip adresi geçiyor kargolardada benim adıma öyle bir şey yok ve ben dava acan kişiyede ulastım bana dediler biz siparişi farkettik sipariş verildiği zaman farkettik iptal ettirdik zaten kargo 2 günde falan geliyor, bankayla aralarında sorun varmıs sanırım ama gelen karar yazısındada isim geçiyor sadece nedense hiç kargoyu kim aldıgını araştırmıyorlar yani birileri benim adıma işlem yapıyor modeme bağlanıp bu alışveriş başarısız oluyor ama site ile banka arasında problem var ve ya banka parayı karta iade etmiyo olay bana dönüyor ip adresim ve isim oldugu icin benim kargoyu aldıgıma dairde kanıt yoktur ne olur sonucu lütfen yardım edin :(:( dosyayı başka yere gönderdiler heyet görüşme bekliyor falan diye sonra orayı kapattılar dosyayı eski yere gönderdiler gerekçeli karar yazıldı diyor son durum :(
-
Cevap: Ceza Dava Dosyası
yardım edebilcek yok mu ???