-
anlaşmalı boşanma
merhaba ben anlaşmalı olarak 17.05.2016 tarihinde eşimden boşandım eşimle anlaşmalı olarak boşandık ve oğlumu görebileceğimi ailemden her hangibi birilerininde gelip görebileceğini sıkıntı olmayacağını beyan ederek ayrıldık anlaşmalı boşanarak adaletin sunduğu karar ve oğlumun görme imaknıma göre kararı imzaladık ama şimdi memlekete gittiğini söyleyerek eşimin telefonuna oğlumunda adresine ulaşamıyorum şimdi ne yapmalıyım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim oğlumu özledim ve görmek istiyorum ama ulaşabileceğim hiç birsey yok nereden başlayıp sonuça ulaşabilirim şimdi bu davranışından dolayı oğlumu nasıl kendim üzerime alırım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim lütfen... oğlumu çok özledim görmek istiyorum
-
Cevap: anlaşmalı boşanma
Memleketine gidin çocuğunuz ordaysa icra dairesine mahkeme kararıyla gidip görüşmek için işlem yapın.
-
Bence oğlunuzu o kadar çok seviyorsanız, paraya kıyıp bir avukat tutun, ona danışın.
-
tamamda bir adres yok memleket büyük köyleri filanda var akrabalara haber verdim adres için onlar bile arıyor icra dairesi adresi bulabilirmi ki
- - - Updated - - -
adres olmadan nasıl olacak hem avukatım var aynı şekilde adrese takıldık gecerli adreste yoklar ki
-
Maalesef dostum bende senin durumda bir Adamim yok kadin ne isterse yapiyor ister ailesi ne birakiyor isterse alip baska sehire goturuyor yillarca kayboluyor ve sonra sana 5 yillik yada xxx yillik birde ustune nafaka icrasi xxx bir Suru dava acip yillarca mahkemede Surunduruyor Maalesef babalar sadece para babasi odeyeceksin babaya duseni bu
-
merhaba,
nufusta adrese dayalı kayıt sistemi var , hatta aile sağlık ocaklarına, muhtara bağlıyız.
kimlik numarasından adresini kesin öğrenirsiniz. gecici olarak bile misafir olarak adresini bildirmek zorundadır.