başkasına yapılan tehdit hakkında şikayetci olunabilir mi?
Tehdit, ölümle Tehdit, zorla Alıkoymak, gasp gibi suçları işliyor ilgili video.
https://www.youtube.com/watch?v=TLqHgkt-LzI
tehdit kamu davası olduğu için her ne kadar mağdur biz olmasak da.savcılık bu sucu işleyen sürücü kişi hakkında işlem başlatır mı?
Cevap: başkasına yapılan tehdit hakkında şikayetci olunabilir mi?
İlgili kişinin şikayeti varsa şikayetçi olur.Burada belki yüzlerce insanı aynı yalanla dolandırıp hepsinden ayrı ayrı 100-200 söğüşleyen Dayıyı şikayet etmek daha mantıklı olabilir.İnsanları dolandırmak ayrı bu gibiler yüzünden gerçekten yardım ihtiyacı olanlara da yardım edemez olduk.
Vaaay otostopçu kurtarıcısı bee :D
Oradaki dolandırıcı yerine böyle gençleri şikayet etmeye bilenmeniz çok güzel(!) Sonra ülkemiz niye bu halde? Yazık vallaha ne diyeyim.
tehdit kamu davası olduğundan tanık olarak bildirsem yeterli olur düşüncesindeyim.bildirildiyi zaman kovuşturması resen yapılır diye biliyorum.
her ne olursa olsun kimse kimseyi tehdit edemez.
sen de kimseye yardım etme güvenme.
ayrıca türkiye bir hukuk devleti değil midir hocam?
Siz o Ali denen adamı dolandırıcı olduğu için değil de, diğer genç arkadaşı, bir dolandırıcıya haddini bildirdiği için şikayet etme ihtiyacı hissediyorsanız, ben devletin değil, sizin adalet anlayışını sorgularım.
Ali denen şahıs başka pek çok kişi tarafından da bir dolandırıcı olarak teyit edilmiş, insanların duygularını sömüren bir üçkağıtçı. Diğer çocuk ise, diğer videolarında da göreceğiniz üzere, engelli bir şahsı görüp, aklı onda kaldığı için gidip ona erzak, yakacak vs. satın alan bir kişi.
Sizi mert(!) ve adil(!) düşünce yapınız yüzünden binlerce kere tebrik etmek düşer bana da. Ülkeyi böyle insanlara bırakmaya devam edin. Ne de olsa siz ayrı biz ayrı dünyalarda yaşıyoruz. Yarın bir gün dolandırıcısı, hırsızı, katili, sizi ya da sizin sevdiklerinizi asla bulmazlar zaten.
Alıntı:
kinstd rumuzlu üyeden alıntı
sen de kimseye yardım etme güvenme.
Bu nedir arkadaşım.Üsluba mı laf edeyim zihniyete mi anlamadım.Sanane milletin derdinden.Belki de tiyatro oynanıyor orda iki arkadaş arasında.Burası pskiyatri forumu değil.Belli bir seviyeyi korumak, aklı başında şeyler konuşmak durumundayız.Bir üyenin devam eden mesajları, soruları burayı ziyaret edenlerde forumumuzun zihniyet ve saygınlığı ile alakalı soru işareti bırakıyor diye düşünüyorum.
Ayrıca bir kişinin çıkıp bu insanlar, insanların yardımlaşma duygusunu, iyi niyetini yok ediyor demesine kimse ''sen de kimseye yardım etme'' deme hakkı vermez.Herkesi forumumuzda aklı başında paylaşımlar yapmaya davet ediyorum.İyi forumlar.