3,5 Ay Kira Ödemeden Kiracı kaçtı
Merhabalar
Başlıktada söylediğim gibi kiracı 3,5 ay ödemedi,daha önceden çıkarken bır sürü yalanlar vs söyledi bende acıdım birazda olsa inandımkı ödeyeceğim diyerek evden çıktı,3-4 aydır telefonlarını vs değiştirmış adresıne vs ulaştım icra davasıda açtım ama uzerınde hiçbirşey yok,bırçok yerdende icralıkmış,bu yüzden uzerıne hıç bırşey almamış bu durumda ben kira mı nasıl alabılırım.Gidip kavga gurultu ıle de almak istemıyorum oyle şahsıyetsızler yuzunden bela açmak istemıyorum.Bu zamanda kimseye ıyılık yapılmayacagını bırkez daha anladım
bu işin başka yolu yordamı var mı ?
acılen yardımlarınıza ıhtıyacım var
Cevap: 3,5 Ay Kira Ödemeden Kiracı kaçtı
İcra etmek dışında bir yolunuz yok.
İcra için sıraya girip beklemekten başka yapılabilecek kanunen bir şey yok.
Kişi okadar sıvrı akıllı ki üzerine hiçbirşey almıyor,ne kendisi ne de eşi.araç al-sat yapıyor başkasının uzerıne alıp satıyor,bunun yanında tarım ışıyle ılgılenıyor onun kayıtlarıda başka aılesı uzerıne,geçen aylarda bır ış yerınde sıgortalı olarak tespıt ettım ış yerıne yazı gonderdıgımde gerıye doğru cıkısını yapıp ış yerımızde dha çalışmıyor dıye yazı ıle bıldırdıler,bunun dışında bankalarda hıçbır sekılde çalışmıyor alış verısı yok.boyle kısıye nasıl bır yaptırım uygulanır yoksa gıden paraya mı yanalım bu konuda neler yapılabılır.
Sürekli icra sırasında dosyayı güncelleyerek beklemekten başka bir şey yok.Benimde 3-4 aylık kira alacağım vardı zamanında 1-2 kere icra dairesine gittim hiç bir şeyi yok sırada bir sürü kişi var sebilden soğuk su içip geldim.Zamanınız bol sinirleriniz sağlamsa hiç bir şey çıkmama ihtimalini de göze alıyorsanız ayda bir icra dairesine gidecek takip edeceksiniz, belki bir miras durumu vs. söz konusu olmuştur hemen işlem başlatacaksınız.Onun dışında sonuç dediğim gibi.
aynen artık beklıyecem bır açık vermesını..bırde bu ıcra suresı ne kadar,sureklı posta ucretı olsun dıger dosya açtırma ucretı olsun bunu hep karşılayacakmıyım.
kendı ve esıne ıcra acınca masrafıda bıraz fazla tutuyor,bu ıcra suresı ne kadar sure bıtınce tekrar aynı masraflarıda yapacakmıyım
Örnek 7 mi yoksa örnek 13 mü takip yaptınız?
Alıntı:
eulu rumuzlu üyeden alıntı
Örnek 7 mi yoksa örnek 13 mü takip yaptınız?
sanırım ornek 7 ıdıydı.saolun postacı adrese ulaşamayınca mahalle muhtarına teslım etmış onuda ıcra daıresı kabul etmeyip bana odemeyı tekrar yaptırdılar ıkı defa ılamsız ılan gondermış oldum.
İcra dairesinde ancak çözülür hocam
Alıntı:
omerpasha rumuzlu üyeden alıntı
İcra dairesinde ancak çözülür hocam
anlayamadım nasıl icra daıresınde ancak çözülür.Icra daıresı beklemek gerekiyor dıyor adamda çok uyanık hıçbırşey yok uzerınde sıgortalı çalıştığı yerde yok ben bundan kıramı nasıl alırım bılemıyorum