Banka borcum kalmadığını, borcumu varlık şirketine devredildiğini söyledi
Merhaba abilerim ablalarim ben 30 yaşındayım
Bankalara 150 milyara yakın borcum var bunları
Hiç bir zaman sorun etmedim ama borclarimin hepsinin
Varlık şirketleri diye bi sirkete geçmiş ben bankaya borcumu sormak için gittiğimde borcumun olmadığını ve benim borcumun başka bi sirkete gectigini söylediler
Benim hayatta hiç bişeyim yok canımdan başka bunları sorun etmiyorum ama 24 milyara yakın vergi borcumda çıktı benim ikametgah adresim anlamın evinde ama ben dışarda kaldım için ablamla bi ilgim yok benim borcundan dolayi ablam sıkıntı yasarmi birde vergi borcundan dolayi aylikli bi işe girsem maasima haciz gelirmi bunları bi aciklarsaniz çok sevinirim arkadaşlar şimdiden çok Sağul un.
Cevap: Çok acil yardım edin ne olur
Maaşlı işe girerseniz maaşınıza haciz gelir 4/1'ini keserler. Önce açılan icra takip dosyası hangisiyse önce ona kesilir. 150bin varlık yönetim şirketi 20 bin vergi borcunuz varsa kamu alacakları öncelikli olduğundan önce vergi borcunuz kesilir,sonra varlık yönetim şirketi borcuna kesilir.(eskiden böyleydi hala böyle mi bilmiyorum) Haciz memurları ikamet adresininize gidecektir. Evdeki eşyaların sizin olmadığını kanıtlamak size kalmış aksi halde haciz işlemi başlatabilirler.