facebook gmail youtube ip vermiyor diyolar ya. savcılık işine geleni yapıyor gelmeyeni yapmıyo mu?
bir cok bazı haberlerde facebook'ta ip verildiyine dair haberler var.
sanatçının biri kendi adına sahte profil açanları buldurmuş cezalar aldırmış.
youtube da edilen hakaretlerin savcılık soruşturma dosyasında RESMEN gördüm
ip tespiti yapılmıştı.
sadece şunu sormak istiyorum. savcılık ya da polis işine gelen soruşturmada uğraşıyor işine gelmeyenle uğraşmıyor mu?
bana öyle geliyor.yalansa yalan diyin.
hukuki ve parasal olarak güçlü kişileri ip tespitinde polis uğraşıyor
fakat normal vatandaş için uğraşmıyor dosyayı daimi aramaya alıyor
Cevap: facebook gmail youtube ip vermiyor diyolar ya. savcılık işine geleni yapıyor gelmeyeni yapmıyo mu?
Alıntı:
kinstd rumuzlu üyeden alıntı
bir cok bazı haberlerde facebook'ta ip verildiyine dair haberler var.
sanatçının biri kendi adına sahte profil açanları buldurmuş cezalar aldırmış.
youtube da edilen hakaretlerin savcılık soruşturma dosyasında RESMEN gördüm
ip tespiti yapılmıştı.
sadece şunu sormak istiyorum. savcılık ya da polis işine gelen soruşturmada uğraşıyor işine gelmeyenle uğraşmıyor mu?
bana öyle geliyor.yalansa yalan diyin.
hukuki ve parasal olarak güçlü kişileri ip tespitinde polis uğraşıyor
fakat normal vatandaş için uğraşmıyor dosyayı daimi aramaya alıyor
Alıntı:
yalansa yalan diyin.
Yalan.............
Cevap: facebook gmail youtube ip vermiyor diyolar ya. savcılık işine geleni yapıyor gelmeyeni yapmıyo mu?
ip elde etmenin tek yolu X firmasına yazı yollayıp bunu istemek değildir. Kullanan kişi açık vermişse, gmail de kullansa ip bilgisi elde edilebilir, torr browser da kullansa elde edilebilir zaman zaman. Basına çıkan haberler de herzaman doğruyu yansıtmayabilirler.
Alıntı:
borsaci_b rumuzlu üyeden alıntı
ip elde etmenin tek yolu X firmasına yazı yollayıp bunu istemek değildir. Kullanan kişi açık vermişse, gmail de kullansa ip bilgisi elde edilebilir, torr browser da kullansa elde edilebilir zaman zaman. Basına çıkan haberler de herzaman doğruyu yansıtmayabilirler.
5 dakikalık bir işlemle IP'nizi kimsenin bulmamasını sağlayacak bir düzenek kurmak mümkün.
Alıntı:
CanCi rumuzlu üyeden alıntı
5 dakikalık bir işlemle IP'nizi kimsenin bulmamasını sağlayacak bir düzenek kurmak mümkün.
Elbette güvenliği arttıracak yöntemler ve karşı tarafta da o güvenliği kırabilecek yöntemler geliştirilebilir.
Alıntı:
borsaci_b rumuzlu üyeden alıntı
Elbette güvenliği arttıracak yöntemler ve karşı tarafta da o güvenliği kırabilecek yöntemler geliştirilebilir.
Tabi ki. Bu arada yanlış anlamayın ben sizin tersinizi kanıtlamaya çalışmadım. Şimdi okuyunca mesajımı sanki biraz onu kastetmiş gibi görünmüşüm :)
Alıntı:
CanCi rumuzlu üyeden alıntı
Tabi ki. Bu arada yanlış anlamayın ben sizin tersinizi kanıtlamaya çalışmadım. Şimdi okuyunca mesajımı sanki biraz onu kastetmiş gibi görünmüşüm :)
Hassasiyetiniz için teşekkür ederim, öyle anlamadım ama öyle de olabilir neticede forumdayız farklı fikirler birbirini geliştirir :)