üst komşum hem kendim hem de ev sahibinin uyarılarına rağmen hala halı,örtü, çarşaf silkelemeye devam ediyor ne yapmalıyım lütfen yardım
Printable View
üst komşum hem kendim hem de ev sahibinin uyarılarına rağmen hala halı,örtü, çarşaf silkelemeye devam ediyor ne yapmalıyım lütfen yardım
[lang=en]Belediye'ye şikayet edin.[/lang]
malesef belediye bir şey yapmıyor dava açılacağını duydum
Böyle şeylerin çok davalık tarafı yok.Mahkeme ne yapacak halının başına polis mi dikecek, yani pratikte ispatta zor, yapılacak hukuki bir şey de pek yok.Belediyeye söylense onlarda gidin komşunuzla konuşun der muhtemelen.Yani sorun olduğu ortada ama çözümünün hukuki bir yolla kolay kolay olabilecek bir şey olmadığı da bir gerçek.
elimde hem resim hemde video mevcut ayrıca sorduğum avukat bir arkadaş kat mülkiyeti hukukuk kanununun 18 mad. göre açılabilir dedi
İyi bildiğiniz yere dava açın o halde.Kolay gelsin.
Size sonuna kadar katılıyorum, halıdan dava açsan ne olacak 2 sene normal yargı işlemi 2 senede istinafta temyizi beklersin, en az 4 sene , kazanıp kazanamayacağında şüpheli, zaten elindeki videoyuda delil olarak kullanabilecekmisiniz orasıda kesin değil, karşı taraf benim iznim olmadan video kaydımı almış özel hayata müdahale diye suç duyurusunda bulunursa yandın, bu ülkede adalet ararsan yandın, ona göre.