Türk Telekom İnternet Taahhüt Cayma
Konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum .Yanlışsa moderatör ler dogru yere alabilir . Herneyse sorunuma geleyim
Şimdi ben Türk telekom evde internet kullanıyorum 2 yıllık taahhüt ' lü 1 Yıl bitti 1 Yıl kaldı Taahhüt ' ün bitmesine fakat Üniversite için Başka şehire gitmem gerekiyor bu yüzden kapatmam lazım interneti benden başka kullanan yok evde internet benim üzerime kayıtlı taahhüt bitmeden kapatırsam eğer bir miktar para ödemem gerekiyormuş sanırım ama ben ödemeden iptal ettirebilir miyim onu ögrenmek istiyorum bu konuda bilgili kisiler aydınlatırsa çok iyi olur.
Cevap: Türk Telekom İnternet Taahhüt Cayma
Evet konu doğru yerde çünkü 6502 sayılı kanun ve Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği ile alakalı bir durum.
Taahhüt sayesinde toplam sözleşme bedeli üzerinden bir indirim elde ettiniz. Ancak taahhütü iptal ederseniz, taahhütün şartlarını yerine getirmeyeceğinizi resmi olarak beyan etmiş olursunuz ve taahhütten elde ettiğiniz bütün faydaları iade etmeniz gerekir. Bu faydaların hepsi tek seferde tarafınıza fatura edilir.
Eğer başka yere taşınıyorsanız hizmetinizi oraya taşıtmayı talep edebilirsiniz. Eğer bu hizmeti size yeni adresinizde veremeyeceklerini söylerlerse, üstte yazdığım bedelleri de ödemeden aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz.