hakaret suçu oluşmuş mudur acil yarın suc duyurusunda bulunucam
biriyle atıştık. bana en sonunda gerizekalıdır demek istedi ayrıca bana Beynin 5 yaşındaki çocuğun beyni onlar bile daha zeki senden dedi
bu durumda hakaret sucu oluşmuş mudur?
yazışmalar bunlar:
ben :Senin yaşam tarzında benim hoşuma gitmiyor Para olmadan ayle çocuk yapmak bana ters geliyo
karsı taraf: Benim yaşam tarzını istesende yakalayamazsın Senin yaşın kadar benim sevgilim oldu Para ile de değil kadına para veren. Geri zekalı dır zaten Benim param senden fazla olduğu kesin Baban bile istemiyor seni babanın parasını azina alarak konuşma bence
ben: Para varsa gidip birinin yanında calısma
karsı taraf: Aklını kendine sakla sende para olsa bile iş yapamazsın onun farkında değilsin
ben: Senin ne olduğunu iki dk da anladım
karsı taraf: Aklını kendine sakla sende para olsa bile iş yapamazsın onun farkında değilsin
Ben: Bana iyi davranmadın İyi niyetli olmadığını anladım
karsı taraf: Ya bak dostum kaybol
ben: Kaybolmazsam
karsı taraf: Beynin 5 yaşındaki çocuğun beyni onlar bile daha zeki senden
Cevap: hakaret suçu oluşmuş mudur acil yarın suc duyurusunda bulunucam
Bunun için savcı dava açmayabilir.Ortada doğrudan bir hakaret veya küfür yok.Ama genede zamanınız bolsa bir savcılığa gidin.Karakola giderseniz muhtemelen ''bunla bizi ne uğraştırıyorsun'' tavrıyla geri yollarlar.Savcı da o şekilde yaklaşabilir ama gene de savcılığa bir dilekçe verilebilir.
Cevap: hakaret suçu oluşmuş mudur acil yarın suc duyurusunda bulunucam
Söz konusu olaydaki ayrıntıyı vurgulayarak Savcılığa şikayet Dilekçesi veriniz, akabinde Hukuki süreç ister istemez işleyecektir.