Yeni evlendim esimin uzerine cocuk gorunuyor
Merhabalar ben yeni evlendim esim almanyada yasiyor ve konsolosluga vermek icin nufus kayit ornegi aldik esim daha once evlilik yapmis ve bir oglu vardi ve yaninda olmadigini biliyordum kayit orneklerini aldigimizda oglunun kayitlardan silindigini iki kiz cocugunun esimin uzerine kayitli oldugunu ogrendim esim de bana bunu bildigini soyledi eski esi cocuklari esimin uzerinde kaydettirdikten sonra ayrilmislar simdi bizde almanyada yasamaya karar verdik bu problem bize herhangi bir konuda engel olurmu bu kayitlari silmek icin red di miras davasi acmam yeterlimi veya benim almanyada yasamam icin bir engel teskil edermi son olarak ta esimin pasaportunda ki soy ismini degistirmek icin basvuru yaptigimizda eski soy isminin sistemde gorundugu ve degistiremiceklerini soylediler ama esim almanyadan gelmeden once yeni pasaport almis ve kiz lik soyismi duruyor bu durumu da anlamadim yardimci olursaniz sevinirimm
Cevap: Yeni evlendim esimin uzerine cocuk gorunuyor
O iki kiz, esinizin kendi kizi degil mi? Degilse de siz dava acarak sildiremezsiniz , davayi esiniz acmali.
Reddi miras davasiyla nufus kaydi degismez.
Pasaporttaki isim konusunu anlamadim ama yeni bir pasaport aldiginda yeni soyadi gorulur
Almanyaya gitmeniz veya orada yasamaniz konusunda bu soyledikleriniz bir engel teskil etmez, ama baska bir cok engel cikacaktir onunuze almanya da yasamak konusunda.
Cevap: Yeni evlendim esimin uzerine cocuk gorunuyor
Davayi esim acicak ama nasil engeller cikacaktir karsima daha ayrintili cevap verebilirmisiniz
- - - Updated - - -
Davayi esim acicak ama nasil engeller cikacaktir karsima daha ayrintili cevap verirmisiniz