Dolandırıcı olduğum idda ediliyor
Merhabalar ben internet üzerinden siber güvenlik derneğine bağlı olarak insanlara bilişim güvenlik konusunda eğitim veriyorum bundan 2 ay önce 2 öğrencimden toplam 500 tl ödeme aldım ve bazı aksaklıklarımdan dolayı eğitimlerini tam olarak veremedim ve şu anda 2 öğrencim benim hakkımda suç duyurusunda bulunacaklarını ifade ediyor ellerinde bana ödeme yaptıklarına dair banka dekontu bulunuyor açıklama kısımları boş bu durumda ne yapılabilir işin hukuki süreci nedir ? ben uzlaşma taraftarıyım gelin derslerinize devam edelim diyorum sürekli ancak onlar ders istemediklerini ödeme iadesi yapmadığım takdirde suç duyurusunda bulunacaklarını ifade ediyorlar..
Cevap: Dolandırıcı olduğum idda ediliyor
Bu konuda ders verdiğiniz ancak gecikme yaptığınıza dair deliller ilgili makama sunulduğu takdirde, şikayetçilerin tazminat hakları saklıdır.
Sizden isteneni noter vekilinin katılımıyla yapmanız lehinize olacaktır.
Cevap: Dolandırıcı olduğum idda ediliyor
Alıntı:
magdurcd rumuzlu üyeden alıntı
Bu konuda ders verdiğiniz ancak gecikme yaptığınıza dair deliller ilgili makama sunulduğu takdirde, şikayetçilerin tazminat hakları saklıdır.
Sizden isteneni noter vekilinin katılımıyla yapmanız lehinize olacaktır.
Aynen gereken söylenecek şeyleri söylemişsiniz bu arada mesaj kutunuza bakar mısınız?