-
bosanma
3 yıllık evliyim ve 2 yasında kızım var esim kendini çizerek yalandan polisi arayip eşim beni dövdü dedi ve mahkemeye verdi boşanmak istiyor benim sigortam 1600 tl yatıyor boşandığımda nafaka olarak ne kadar öderim evim kira ve 800 tl ve kredi ödüyorum aylık 700 lira yardımcı olurmusunuz
-
Cevap: bosanma
Karşı taraf çalışmıyorsa onun ve çocuk için 400+400 TL gibi en az bir şey belirlenir.Evim kira, kredi ödüyorum, masrafım çok vs. nafaka miktarını bunun altına düşürmeyecektir.Nafaka öncelikli ödeme olduğu için kalan miktarla geçimizi sağlamak durumdasınız.Aksi takdirde tazyik hapsi söz konusu olacaktır.
-
peki bu cok değil mi sonuçta o krediyi beraberken çektik ve kirayida beraberken eve çıktık ve giderken evdeki paramı ve bilezikleri aldı esyalarıda bu bana bi fayda sağlar mı ve karsı tarah evlendiğimizden beri 20 gün annesinde 10 gün bende kalırdı bilerek tartışıp kaçardı evden bunun kanıt komsularım bundan bir şey cıkarmı acaba
-
Kadınlar boşanmalara hep önde başlar bir de darp raporu varsa şiddet gören kadın diye daha da sıkıntı olur.Hiç resmi geliri olmayan kişilere 300 eşe 300 çocuğa çıkıyor.Düğündeki takıları isteyebilir hepsi kadının malıdır.Bilerek tartışma çıkarırdı gibi ispatı olmayan subjektif şeylerle kendinizi savunursanız daha sıkıntılı durumlar yaşanabilir.Hak kaybını azaltmak için bir avukatla çalışmak yerinde olur.