Cevap: Ada'm öldürmeye teşebbüs
bu af değil. 1 yıl erken çıkmak.
Yani sizce fikriniz nedir yeni gelişmelerden sonra
Selamlar.Yakın zamanda başımdan bir felaket geldi ve hukuki anlamda yardımınıza ihtiyacım var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eşimle saçmasapan bir konuda tartıştık. Bunun üzerine 1 hafta boyunca eşim babasının evinde bende babamın yazlık bahçesinde kaldım.Her ne kadar uğraşsamda eşimle konuştırmadılar.Bu arada eşim 2 aylık hamile.aradan 1 hafta zaman geçti ve ablam eniştem ve biri 4 yaşında diğeri 18 yaşında yeğenlerimle geldiler. gelincede eşimin ailesi ile bir telefon trafiği başladı.Sonuç olarak benim gelip özürdilememi istediler.
Olay günü saat 21 civarı ablam eniştem ve annem, eşimin ailesinin evine gittiler ortamı yumuşatmak amacıyla. Gittiklerinde kayınbiraderim 2 defa 63 yaşında annemin üzerine yürümüş.Sonradan kayınbiraderimi odadan çıkarıp konuşmaya başlamışlar. Konuşma sonucu benim eve gelip onlardan özürdilemem istenmiş. Ablam ve eniştem beni ve yeğenlerimide alıp eşimin ailesinin yaşadığı eve gittik.Eve girişte ilk başta ablam ve 4 yaşında yeğenim,arkasından eniştem ve 18 yaşında yeğenim,en arkadanda ben girdim. Annem içerde idi. evlerine girergirmez arkadan kayınbiraderim önden kayınpederim hatta kayınvalidem bile bana saldırdılar. Hatta kayın biraderim buynuma ip atıp beni öldürmeye çalıştılar. Son anda ip koluma takılıp omuzumdan çıktı.fotoğraflarda ipin izi mosmorşekilde görünüyor.
Sonuçta 40 gün rapor aldım ki 15 temmuz sonrası bu olay gerçekleştive karşı taraf rapor alamadı. bu konuda karşı taraf ne ceza alır? bilgi verirmisiniz. Bu tarz insanların yaptıkları yanlarınamı kalır. ne olur yardımcı olun.4 yaşındaki yeğenim 2 gün konuşamadı.en çok içime dokunan konu bu. Ne olur yardımcı olun.
Teşekkürler...
kd.demirkol : Eşinle kavga ediyorsun ve eşinin ailesi sizi darp ediyor.. Eşinin ailesi ile kavga etsen eşin senin boynuna ip dolar mıydı acaba. Tabi ki dolamazdı.. 2 medeni insan ancak iletişim kurarak bir sonuç alabilir. Araya kattığınız diğer herkesin, size katkısının da bir sınırı vardır. Yani sorunlarınızı başkaları ile halletmek yerine evli olduğunuz kişi ile çözmelisiniz.. ((( Görüştürmüyorlar ???? ))) zaman ve sabır sadece..
Teşekkür ederim. Buda bir bakış açısı ama olan oldu. Benim derdim sadece dava ne olur. Bu evlilik zaten artık yürümeyecek. Bu olaylar sonrası ne olur onu merak ediyorum sadece. Savcılık yada hakim ne karar verebilir onu merak ediyorum.
Karşı tarafın ifadesini bilmeden bir şey söylemek güç.Onların ifadesi de tahminen şöyle olacak;
Sürekli kızımıza sözel ve fiziksel şiddet uyguluyordu, kızımız hamile haliyle yanımıza kaçıp kendini zor kurtardı, güzelce konuşup barışırlar diye umut ederken eve gelip olay çıkardılar, kapıda konuşurken eve zorla girmeye kalktılar, ihtimal haneye tecavüz durumuyla karşılaştık, üstümüze saldırıldı kendimizi korumak isterken itiş kakış yaşandı vb. diyeceklerdir.Hatta karşı tarafın ifadesine ulaşınca yazın buraya çoğu şeyin bu paralelde olduğunu göreceksiniz.
Sıkıntılı bir süreç elinizde rapor olması size bir avantaj ama çok büyük bir şeyde değil.Karşı tarafta basitçe rapor alabilir/alabilirdi.Avukat yardımı faydalı olur.Kolay gelsin.
Merhabalar. Olay ile ilgili ifadelerine ulaştım. 3 İfade Olmazolasıca kayınpeder kaynana ve kayınbirader) 3 ününde ifadeleri farklı. Biri olay arada cereyan etti diyor. Biri oturma odasında diyor. Biride sadece saçmalamış. Tek ortak noktaları sözde Kayınbraderim olacak kansız bana ' Bu evin Delisi Senmisin '' demiş. Bende dönüp vurmuşum. Polis kayıtlarında hiçbir darp yada iş görmezlik raporları yok . Boşanma davamızda açıldı. 3. ayda davamız var. Süreçte neler yaşanır acaba?