Hisseli Aracımda Diğer Hissedarın Kredi Kart Borcu Yüzünden Haciz
Merhabalar ,
2012de aracımız rahmetli annemin üzerindeydi annem öldükten sonra miras malı olarak gözüktü ve aracın %75 kısmı amcamda %25 kısmı bana ait ve amcamdan dolayı araca haciz konulmuş ben aracı kullanıyorum ama yakalamalı olduğu için sadece işe gitmek amaçlı kullanıyorum bu hacizi kaldırabilmenin bir yolu varmı ve haciz Akbank A.Ş ve Turkell İletişim A.Ş'den Dolayı. avukata gittim fakat taksitlendirme yapmadılar ve 5.000Tl nakit para götürüp aracın üstünden yakalamayı kaldırmalarını söyledim fakat onnuda yapmadılar bunun için ne yapmam gerek bir yardımcı olurmusunuz konuyu yanlış yere açmış isem bilgilendirin lütfen
Cevap: Hisseli Aracımda Diğer Hissedarın Kredi Kart Borcu Yüzünden Haciz
Mevcut borç kapatılarak haciz kaldırılabilir.
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Mevcut borç kapatılarak haciz kaldırılabilir.
Borçlunun Kendisi Burda Yok Yurtdışında Ödemeyede niyeti yok bende tutup borcunu niye ödeyim zaten borç faizle bir araba parası olmuş. daha önce yapılandırma yapılmış yine ödememişler şimdi ödemek için avukata yapılandırmaya gidiyorum yapmıyor nasıl ödücez sonuçta bizim borcumuz değil ve asgari ücretle çalışan birisiyiz.
Borç sizin değil ama araba da sizin değil zaten.
Satıldığında gelecek paranın size ait olan kısmı zaten size veriecek.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Borç sizin değil ama araba da sizin değil zaten.
Satıldığında gelecek paranın size ait olan kısmı zaten size veriecek.
Evet Öyle Resmiyette Ancak Araba bana ait ben kullanıyorum bazı sıkıntılardan dolayı amcamın üstünde kalmasını biz istemiştik sonradan böyle bir sıkıntı çıktı araç çok pahalı bir araç değil normal piyasa değeri 10.000 - 15.000 arasında değişmekte bu icraya düştüğünde yarı fiyatına düşücek peki ben bu aracı icra dairesinden direk olarak satın alamazmıyım diğer diğer kalan hissesinide avukat ile hiç bir konuda anlaşamıyoruz bende bu işlemi icra dairesinden yapmak istiyorum
En güzel yolu o. Araba satışa çıksın, 100'e satılırsa hakkınız olan 25 dışındaki kısmı ve masrafları öder, alırsınız.