Kanan 16. Daniştay dairesinin dosyalari gerei 12. Daireye mi gidecek. Gel git yapan bu dosyalarda adil bir karar verilmiş olur mu?
12 DEN 16 YA DEVREDİLEN DOSYA KARAR VERİLDİ. ŞİMDİ 16 KAPATILDI. karar düzeltmeyi 12. daire yapacak. bu sürec sağlık lı olur mu sayın hukukçular!. 3 e 2 ben dava yı kaybetmiştim. ancak ortaya yeni delil ve belgeler çıkmıştı. karar düzeltmede ley hime döner diye düşünür iken. 16 . daire kapatıldı. leyhimize karar veren o iki üyede artık olmayacak. KORKUM! dava dosyamın incelenmeden karar verileceği. aley hime oy kullanan 3 üye sadece 49 maddeyi kısa bir açıklama gerekçesi 3 satır. diğer 2 iki üye gerekçe yazmışlar. tetkik hakim leyhime görüşler öne sürmüş ama o görüşlere 3 üye uymamış. oysa ULUSAL VE ULUSLAR ARASI BİR İNSAN HAKKI OLAN İFADEM alınmamış, savunma hakkı tanınmadığı halde.
karar düzeltme sürecinde 12. daire 16 . dairenin kararını inceler mi? saygılar.
KAPANAN 16. DAİRE OLACAKTI BAŞLIK
Cevap: Kanan 16. Daniştay dairesinin dosyalari gerei 12. Daireye mi gidecek. Gel git yapan bu dosyalarda adil bir karar verilmiş olur mu?
geçmiş olsun ancak 16.dairenin kapatıldığını nereden biliyorsunuz nerede yazıyor.öyle bir şey varsa bütün dosya no.ları değişir
Cevap: Kanan 16. Daniştay dairesinin dosyalari gerei 12. Daireye mi gidecek. Gel git yapan bu dosyalarda adil bir karar verilmiş olur mu?
Alıntı:
gurkan016 rumuzlu üyeden alıntı
geçmiş olsun ancak 16.dairenin kapatıldığını nereden biliyorsunuz nerede yazıyor.öyle bir şey varsa bütün dosya no.ları değişir
kapatıltdı.. bu gün yarın dosyalar 12 devredilecek.
Alıntı:
alper05 rumuzlu üyeden alıntı
kapatıltdı.. bu gün yarın dosyalar 12 devredilecek.
Görüşünüze saygı duyuyorum ancak çok eminsiniz.Baktım olcak gibi değil Bugün telefon actım bazı konular ve dosyalar devredilcekmiş daire kapatılmıyor yani bütün dosyalar devredilmiyor. Saygılarımla....