Cevap: Yüksek Gelen Su Faturası
Bu hukuki bir sorundan ziyade teknik bir sorun görünümünde.
Dolayısı ile bir hukuk forumundan değil, bir ustadan yardım almalısınız.
Tesisatınızda su kaçağı olabilir veya sayacınız arızalı olabilir.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Bu hukuki bir sorundan ziyade teknik bir sorun görünümünde.
Dolayısı ile bir hukuk forumundan değil, bir ustadan yardım almalısınız.
Tesisatınızda su kaçağı olabilir veya sayacınız arızalı olabilir.
2 usta baktı,sorun yok dedi ama bu kadar su kullanmamız mümkün değil.Bir sorun tespit edilse bile şimdiye dek oluşan borcu kuruşuna dek ödemelisiniz diyen bir belediye varsa karşınızda,hakkınızı nasıl ararsınız peki???
Alıntı:
hukukaguven rumuzlu üyeden alıntı
2 usta baktı,sorun yok dedi ama bu kadar su kullanmamız mümkün değil.Bir sorun tespit edilse bile şimdiye dek oluşan borcu kuruşuna dek ödemelisiniz diyen bir belediye varsa karşınızda,hakkınızı nasıl ararsınız peki???
Sayacın gösterdiğinden daha fazla para mı alındı sizden ki geri almak istiyorsunuz?
Demek ki bu sorunu çözecek bir ustaya ihtiyacınız var.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Sayacın gösterdiğinden daha fazla para mı alındı sizden ki geri almak istiyorsunuz?
Demek ki bu sorunu çözecek bir ustaya ihtiyacınız var.
İlginiz için teşekkür ederim.Tahminim,ev sahibinin bizim hattan su kullanması ya da gizli su sızıntısının tamiratının fazla olması nedeniyle masrafı ev sahibinin üstlenmemek için bazı şeyleri gizlemesi.Bu daireye gelmeden önce müstakil evimiz vardı ve su faturası 30-35 TL geliyordu çünkü elektrik ve suyu çok idareli kullanıyoruz.Bu daireye kiracı geldik geleli inanılmaz rakamdaki su faturalarıyla boğuşuyorum.Üzüntüden hasta olacağım bu gidişle.Evet haklıya hakkını teslim edecek bir usta bulmaya çalışacağım,gelen ustaların taraflı olduğunu düşünüyorum.Umarım sorun en kısa zamanda çözülür,hakkımı gerekirse yargı yoluyla arayacağım.
Aslında mümkünse, sayacı not alıp bir kaç gün su kullanayın bakın sayaç saymaya devam ediyor mu?