15 Temmuz darbe girişimi sonra YD kararı uygulanması ?
Öncelikle merhaba KKK Astsubay MYO'ya sağlık nedeniyle alınmadığım için açtığım davada YD kararı almıştım Ağustos ayı içerisinde kesin kayıt yaptırabileceğim tarafıma tebliğ edilmişti fakat malum olaylardan dolayı okullara bu yıl alım yapılmayacak gibi ve içinde ki öğrencilerde okullardan çıkarılmış durumda normalde 2015 girişli olmam gerekti 2015 girişli kişilerde okullardan çıkarıldı bu durumdan ben nasıl etkilenirim 2017de alım yapıldığı takdirde girebilirmiyim ve yapabileceklerim neler bu konu hakkında benim pek bir umudum kalmadı ama sizlerinde görüşlerinizi almak istedim teşekkürler...
Cevap: 15 Temmuz darbe girişimi sonra YD kararı uygulanması ?
OHAL nedeniyle yürütmeyi durdurma kararı verilemiyor mahkemelerce. Sevgili halk darbeyi önleyip OHAL gelmesin diye cebelleşirken, OHAL'i karşısında buldu... Şimdi KHK ile herşeyi yönettiğini sananlar nasıl hesap verecek suçsuz yere hapse atılan veya mesleklerinden atılanlar için bilemiyorum....
Cevap: 15 Temmuz darbe girişimi sonra YD kararı uygulanması ?
Öncelikle cevabınız için teşekkürler Basri Bey benim davamda verilen YD karari Şubat ayında verildi , OHAL durumunda YD karari verilmiyor ve geçmişte verilen YD kararlari uygulanmiyor yanlis anlamadiysam peki OHAL sonrası izlenenebilecek yollar nelerdir ? Yaklaşık 20.000 öğrencide çıkarıldı okullardan gerekçe olarak öğrencilerin yüzde 95i fetöcü denildi gerçekten şuanki durumda binlerce mağdur insan var suçsuz ama ne yazık ki bizim halkımız da kendi canı yanmadan olayin ciddiyetini kavramiyor bugun bu olayla ilgili arkadasimla konusurken yan masamda ki kulak misafiri şahıs senin fetöcü olmadigini nerden bileyim dedi yazık gercekten cok yazık