4 yıldır malulen emekli olamıyorum
Kıymetli büyüklerin ben kas hastasıyım 2004 yılında halen oturarak çalışabilir raporun vardı %50 2005 de SSK girdim iş bildirgesine engelli olduğum iş gücü kaybım 50 olduğu bildirildi 2000 gün olunca müracaat yaptım red ettiler malüliyeti gerektiren arızayla girdiğinden dava açtık adli tıptan işe girerken iş gücü kaybımın kaç olduğu soruldu bilemeyiz dediler hakim karara bağladı tespit talep tarihinden onayladı SSK temyiz etti bozuldu bozma ilamında ilk sigortalı işe girerken malul olmadığını kanıtlayan durhasan yüksel deniliyor ve adli tıptan yeni rapor alınsın malüliyeti ne zaman başlamış diye hüküm kurulsun maaş baglansın diyordu ve adli tıp işe girerken de malülmüş dedi evrak üzerinde dava red edildi temyiz ettik o hakim görevden alındı ne yapabilirim yol gösterirmisiniz hukukçularımız saygılar
Cevap: 4 yıldır malulen emekli olamıyorum
Yeni atanan hakim zaten yargıtay kararı gereğince bozmaya uyacaktır ve gerekli incelemeleri yaptıracaktır. Hakimin görevden alınması veya başka yere tayini yargılamayı etkilemez ama belki biraz geciktirir o kadar...
Cevap: 4 yıldır malulen emekli olamıyorum
Hakim karara uydu adli tıptan ne zaman malüliyeti başlamıştır diye. Sordu önce işe girerken iş gücü kaybını bilemeyiz diyen adli tıp işe başlarken de malul dedi ve hakim davayı red etti temyiz ettik şimi