BÜTÜN FORUM YÖNETİCİLERİNİN VE EDİTÖRLERİNİN DİKKATİNE. (Küçük bir talebim var.)
Sayın Site Yetkilileri;
Bilindiği üzere Eldeki Foruma, Yeni kurallar eklemeye Yegane yetkili kişiler, forumun Yöneticileridir.
Bu bağlamda bir kural eklemesini talep etmek isterim. Söyle ki:
Sorun Soran Üyeler, sorduğu sorularla ilgili bütün dokümanlarının fotoğrafını (Özel Bilgilerini kapatmak kaydıyla)koyma mecburiyetinin getirilmesini veyahut Sormuş olduğu sorusuyla ilgili Dokümanların fotoğrafını koyması gerektiğini vurgulayan, Sitenin görünen bir yerine, Uyarı notunun koyulmasını Sayın Forum Yöneticilerinden talep ederim.
Takdir edersiniz ki Yukarıda belirtiğim talebim yerine getirildiği takdirde Soru Soran Üyelerin ne demek istediğini net biçimde anlama imkanı buluruz, aynı zamanda Soru Soran Üyelerin sorularına hızlı cevap verilmesini dolaylı yoldan sağlamış olursunuz. Bu sayede Bazı Soru Soran Üyelerin; ilgili sorularına cevap verilmemesi veya geç cevap verilmesinden doğan gereksiz tartışmaların önüne geçilmiş olur.
SON TAKDİR SİTENİN YÖNETİCİLERİNE AİTTİR.
Cevap: BÜTÜN FORUM YÖNETİCİLERİNİN VE EDİTÖRLERİNİN DİKKATİNE. (Küçük bir talebim var.)
İstediğiniz yönde bir mecburiyet getirebilme şansmımız ne yazık ki yok sn.ayberk.
Cevap: BÜTÜN FORUM YÖNETİCİLERİNİN VE EDİTÖRLERİNİN DİKKATİNE. (Küçük bir talebim var.)
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
İstediğiniz yönde bir mecburiyet getirebilme şansmımız ne yazık ki yok sn.ayberk.
En azından Soruyla ilgili Fotoğraflarının koyulması gerektiğini vurgulayan bir not, sitenin görünen bir yerine, koyulması gibi bir ihtimal var mı ?
İki satırlık cümle.... Bakınız mecbur olsun demiyorum ama hatırlatmak babında iki satırlık cümlenin olması bu siteye çok şey kazandırır.
Sorunuzun anlaşılabilir olması ve cevabın doğruluğu açısından varsa belge, özel yerler kapatılarak paylaşmanız faydalı olur şeklinde bir şey olabilir ama mecburiyet söz konusu edilemez görüşündeyim.İyi niyetli ve güzel bir düşünce sn. ayberk_08 ama uygulama konusunda sıkıntılı olacağı açık.
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Sorunuzun anlaşılabilir olması ve cevabın doğruluğu açısından varsa belge, özel yerler kapatılarak paylaşmanız faydalı olur şeklinde bir şey olabilir ama mecburiyet söz konusu edilemez görüşündeyim.İyi niyetli ve güzel bir düşünce sn. ayberk_08 ama uygulama konusunda sıkıntılı olacağı açık.
Engin bey,
ben iki teklifte bulundum, birinci teklif şu: Sorularla ilgili belgelerin koyulması mecbur olsun dedim, bu uygulanmadığı veya uygulanması zor olması nedeniyle ikinci teklifim şu dedim: En azından Sorunun anlaşılır olması bağlamında eldeki belgelerin fotoğraflarını(Özel bilgilerin kapatılması şartıyla ) koyulması gerektiğini vurgulayan öneri mahiyetinde, sitenin görünen bir yerine, not düşülmesini rica ettim.Bu öneri anlamındaki iki satırlık Cümle; Sitenin bir yerine koyulması her açıdan faydalı olur.
İnanıyorum ki bu Forum, adı geçen küçük notu sitenin görünen bir tarafına ekler...
5 Yılda Avukatlık %50 artı tarzındaki haberlerin yanına belirtiğim notun eklenmesi bence gereklidir.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Sorunuzun anlaşılabilir olması ve cevabın doğruluğu açısından varsa belge, özel yerler kapatılarak paylaşmanız faydalı olur şeklinde bir şey olabilir
Alıntı yaptığım Cümle, Şahsımın kastettiği talebi net biçimde ortaya koyuyor.
Uzun lafın kısası ben, bunu rica ediyorum.
İyiniyetli bir öneri ama herkes belgeye dayalı sorunlarını paylaşmıyor ki? Üstelik böyle bir zorunluluk getirmek bazı insanların soramamasına ve yanıt alamamasına da neden olabilir. Zaten isteyen istediği belgeyi, dilekçeyi vs. belirttiğiniz gibi özel kısımlarını kapatarak foruma yapıştırabiliyor. Bu konuda bir engelleme yok ki.
Saygılar...
Alıntı:
Av.Basri Gungoren rumuzlu üyeden alıntı
İyiniyetli bir öneri ama herkes belgeye dayalı sorunlarını paylaşmıyor ki? Üstelik böyle bir zorunluluk getirmek bazı insanların soramamasına ve yanıt alamamasına da neden olabilir. Zaten isteyen istediği belgeyi, dilekçeyi vs. belirttiğiniz gibi özel kısımlarını kapatarak foruma yapıştırabiliyor. Bu konuda bir engelleme yok ki.
Saygılar...
Öncellikle Görüşünü fikrini paylaşan herkese teşekkür ederim. Ancak küçük bir ince noktayı ya ben mi anlatamıyorum yada sizler mi anlamıyorsunuz idrak edemedim, bu noktayı üçüncü defa belirtmek gerekirse:
Bakınız ben iki teklifte bulundum, birinci teklifte (Sapla samanı lütfen karıştırmayınız ! ) aynen söyle:Soru sorulan konuyla ilgili fotoğrafların koyulmasını mecbur kılınmasını belirtim, talebim uygun olmaması veyahut UYGULANMASI BELİRLİ SEBEPLER ENGEL TEŞKİL ETMESİ SEBEBİYLE İKİNCİ telifim söyle olsun dedim: En azından Sitenin görünen yerine Soru soran Üyelerin; sorularıyla ilgili fotoğraflarını (Özel bilgilerini kapatmak şartıyla) koyması gerektiğini ÖNEREN (mecburiyet anlamında değildir.) uyarı notunun koyulması talep ettim. Anlaşılacağı üzere 2 önerim var, 1. önerime yapılan açıklamalar nedeniyle ısrarlı değilim ama ikinci önerim de ısrarlı olup, editör beyde olabilir anlamında cümle kullandı. Tüm bu detayları belirtmek isterim.
Ayrıca Siz diyorsunuz ki bütün Soru Soran Üyeler; zaten akıl ederek fotoğrafları koyduğunu demektesiniz. Oysa ki Soru soran Üyelerin, çoğu bilinçli OLMAMASI nedeniyle konularıyla ilgili fotoğraflarını koymayı maalesef hepsi akıl edemiyor. Nitekim tarafımın yazdığı iletilerin geçmişine bakarsanız bir çok üyeye; SORULARIYLA İLGİLİ dokümanların fotoğrafını xxx gerekçelerini öne sürerek koyması gerektiğini önerdim; buna karşı cevap yazalım demem üzerine, fotoğrafları koymayı akıl edemediklerini belirterek, gerekli dokümanları koymuşlardır. Bu şunu gösteriyor: Soru Soran Üyelerin çoğu fotoğraf/doküman olmasına rağmen koymayı akıl edemediklerini açıkça gösteriyor.
Öte yadan Tüm bunlarla Değerli Forumun gündemini fazlaca işgal etmek istemem, lütfen kusura bakmayınız.