eft yaptığım parayı alamıyorum.
Önemli bir konuda yardıma ihtiyacım var ne yapacağım bilmiyorum.
birine dair ilgim vardı ilişkimizin başlaması için bir bankadan kendi adıma kredi çektim zor durumdaki arkadasıma 10.000 ve 5.000 para hesaptan hesaba gönderdim. aramızda herhangi bir senet yok. birkaç mesajlaşmamız vardı onları da yanlışlıkla sildim karşılıklı yarısını o yarısını ben ödeyeceğime dair. parayı gönderirken açıklama kısmını boş geçip birşey yazmadım. sadece ilk taksidini gönderdi üzerinden 3 ay geçti diğer taksitleri göndermeyeceğini söyledi bu şekilde alamayacağımı fark ettim. dekontlarla ilamsız icra takibi başladım reddetti. mahkemeye başvuracağımı bu şekilde kalmayacağını söylediğimde bütün parayı elden teslim ettiğini söyleyeceğini ifade etti. ama ben elden tek kuruş dahi almadım. ne yapmalıyım
Cevap: eft yaptığım parayı alamıyorum.
Hukuk belgelere dayanır. Arkadaşınız kendi isteği ile vermezse almanız kolay görünmüyor.
Belki bunu bir "ders" olarak değerlendirip sonraki ilişkilerinizde daha dikkatli olmalısınız.
Cevap: eft yaptığım parayı alamıyorum.
Açıklamada borç dahi yazmıyorken geri almak pek mümkün değil.Ancak kendi verirse geri alınabilir.Başvuru icra masrafı ve harç ödemek dışında bir şeye yaramayacaktır.