20 İş günü sonrası yasal süreç
Telefonumu 22.06.2014 tarihinde satın aldım. İlk arıza nedeni ile servise gönderdiğim tarih 15.04.2016 10 gün içinde yeni ana kart geldi takmışlar fakat supersu uygulaması gözüküyordu servise tekrar 28.04.2016 tarihinde verdim 29'unda servisten aldım sonuç olarak yazılım yüklenmişti. Ayın 30'unda tekrar servise vermem gerekti garip bir şekilde, 32 GB model olan telefonuma 16 GB ana kart takılmış ve ben 1 ay bekletildim.
Toplamda 44 gün eder her gün servise gidiyordum neredeyse. 2 gün önce telefonu servisten aldım fakat telefonda şebeke gözükmüyor hattı görüyor fakat şebeke yok diyor.
Daha sonra 14 haziran da sebeke problemi yuzunden servise verdim ve bu gunun tarihi 25 temmuz halen onarilamadi.3.kez telefonun anakarti degisiyor.Servisi aradigimda anakart bekliyoruz zaten 30 gun gecti birde 1 aydan once gelmez diyor.Sanirim 14 haziran servise verdigim andan bugune 20 is gunu doldu . Yasal olarak nasil bir yol izlemem gerekiyor.Halem heyeti icin ornek bir dilekce de paylasabilir misiniz ek olarak simdiden tesekkur ediyorum.
Cevap: 20 İş günü sonrası yasal süreç
Birde bana dilekce ornegi atabilirmisiniz internettekiler pek tatmin etmedi simdiden tesekkur ederim.