İnternetten küfrün cezası ne kadar olur?
Arkadaşlar 16 yaşındayım. MTCGame den oyun aldım. Bonus diye bir kredi vermişti bayadır birikyor 650 kredi olmuş. Ben de canlı destekle mesaj yoluyla konuşarak sordum nasıl harcayabilirim bunları diye. Adam 20.000 olmadan harcayamazsın dedi. Ben de ani bir tepkiyle oha adam mı kazıklıyosunuz *** 20.000 ne? dedim. Adam da direk ip adresimi ve oturduğum yeri bana yolladı. Hakkınızda işlem başlatacağım dedi. Konuşmanızdan dolayı diye de yazdı. Ben de ok dedim kapattım. Sonra pişman oldum (biraz da korktum) ve özür dilemek için tekrar siteye girip canlı desteği açtım başka biri geldi. Ben de durumu anlattım böyle bir olay olmuştu deminki abi/ablayla. Evet şu an avukatlarla görüşüyor. dedi. Ben de ani bir tepkiyle oldu özür dileyecektim ama sohbet kapandı dedim. Adam da hakime söylersiniz ani tepki olduğunu dedi ve kapattı sohbeti. Sizce cidden dava açar mı? Yoksa blöf mü dava açarsa ne ceza yerim?
Cevap: İnternetten küfrün cezası ne kadar olur?
Karşı tarafın şikayetçi olup olmayacağını bilemeyiz.
Ayrıca **** yazan yerde ne yazdığını da biliyor değiliz.Karşı taraf şikayetçi olursa ve **** olan yer hakaret kapsamında değerlendirilebilecek bir şeyse ceza çıkar ertelenir paraya çevrilir veya duruma göre hagb olur.
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Karşı tarafın şikayetçi olup olmayacağını bilemeyiz.
Ayrıca **** yazan yerde ne yazdığını da biliyor değiliz.Karşı taraf şikayetçi olursa ve **** olan yer hakaret kapsamında değerlendirilebilecek bir şeyse ceza çıkar ertelenir paraya çevrilir veya duruma göre hagb olur.
yok abicim orada kufur yaziyor da burada yildiz yaptim. aslinda bisey daha soracagim affiniza siginarak. "o.ç" yaziyor orada. sizce bunun kufur oldugunu garanti edebilirler mi? ben açilimi baska desem kurtulamaz miyim sonucta bildigimiz o.ç olarak dememis de olabilirim degil mi?
Özür dilemek istedin fakat, canlı yardım neredeyse hakimin eline halatı vermiş asacaklar seni sevgili kardeşim.
2 harf için suçluluk duymak yerine saygı çerçevesinde destan dizip üzülebilirsin. Sen tatilini yap okulunu oku, sanal bir saçmalık için keyfini bozma. Küfür edeceksen de yaratıcı ol. Sevgiler.