-
İcra takibim var
mrb icra takibim var bazı bankalara borcum olduğu için ama ben yurt dışında yaşıyorum Türkiye ye gelmek istiyorum ama havaalanında sorun yaşarmıyım bilmiyorum o yüzden gelmeye korkuyorum giriş çıkış yaparken sorun yaşarmıyım yurtdışına tekrar çıkabilirmiyim türkiyeye gelsem bu konu hakkında bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim
-
Cevap: İcra takibim var
Banka borçlarınız nedeniyle devam eden icra takipleri yurtdışına çıkışınıza engel olmaz, havaalanında herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız eğer bir ödeme taahhüdünde bulunup ödemeden yurtdışına çıkıp taahhüdü ihlal nedeniyle disiplin hapsi cezanız yoksa tabii.
-
Hiç bir tahattüt vermedim ödeyeceğim dair o yüzden havaalanında sorun yaşarmıyım diye korkuyorum tekrar çıkış yapmama izin vermezler diye
-
Sadece bankalarta borçluysanız, herhangi bir sorun yaşamazsınız
-
Banka borçlarından dolayı icra takibim var yurt dışında yaşıyorum havaalanında sorun yaşarım diye türkiyeye gelemiyorum bi kaç kişiye sordum bazıları gelme havaalanında yakalanırsın pasaportu alırlar elinden dediler o yüzden korkuyorum ve Türkiye gelemiyorum böyle bişey var mı lütfen bana yardımcı olun icra takibim var diye yurt dışına çıkış giriş yapamazmıyım
-
Sorunuza net olarak cevap verilmiş. Başka öğrenmek istediğiniz bir şey mi var?
-
Net cvp verilmiş derken Türkiye ye gidersem sorun mu yaşarım bunu anlayamadım pasaportu elimden alıp yurt dışına çıkış yasağı konulur mu bunu anlamadım lütfen bilen biri varsa yardımcı olursanız sevinirim
-
Banka borcunuzdan kaynaklanan icra takipleriniz nedeniyle Türkiyeye giriş ve çıkışınızda herhangi bir sorunla KARŞILAŞMAZSINIZ. Pasaportunuza EL KONULMAZ. Hapse ATILMAZSINIZ. Yurtdışına çıkışta sorunla KARŞILAŞMAZSINIZ.