Bina icinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hirsizlik
Merhaba 2 ay önce bi hata yaptım bir magazadan birkaç kıyafet eşyayı çantama koyarak suç işledim ve yakalandım suç emniyete yansıyinca suçumu inkar etmek gibi bir hata daha yaptım ürünlerin bana ait olduğunu ürünleri daha önceki bir tarihte aldığımı söyledim şuanda hakkımda dava açıldı 25 yaşındayım ve daha önce bir sabıkam yok yaptığım şeyden gerçekten çok pismanim hayatımın geri kalanını çok kötü etkileyecek bu konuda ne yapabilirim mağaza avukatı ile görüşüp ürün bedelini ödemem bir işe yarar mı daha önce mağazada teklif etmiştim kabul etmediler avukat ile bu şekilde bir uzlaşmaya gidilerek dava geri çekilebilir mi yardımcı olursanız sevinirim.Lutfen yaptığım hatadan kurtulmaya çalıştığım düşünülmesin yaptığım şeyden pismanim
- - - Updated - - -
Hapis cezası alırmiyim ve bu durum sabıkam da görünür mu memur olmaya bir engel teşkil eder mi lütfen yardımcı olur musunuz?
Cevap: Bina icinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hirsizlik
Lütfen yardımcı olabilecek kimse yok mu
Davanın geri çekilmesi gibi bir şey söz konusu değil.
Hapis cezası alırsınız.
Sicil kaydınızda hırsızlık suçu görünür ve hırsızlık suç memurluğa engeldir.
bu durumda kesinlikle hapis yatarmıyım?ceza almamak veya daha az ceza almak için ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz?
Nasıl sonuçlandı bilgi vermen mümkün mü
olay mahkemeye gitti ise firma şikayetini geri çekse bile kamu davası olarak devam eder diye biliyorum