eski erkek arkadaşım ayrıldıktan sonra dövdü
eski erkek arkadaşım ayrılmadan önce 1, ayrıldıktan sonra da altını çizerek söylüyorum ayrıldıktan sonra onu aldattığımı söyleyerek 2 kere dövdü beni. bunların birini kendisi kabul ediyor facebook mesajları üzerinden birini kanıtlayamıyorum ama en sonuncusu ile ilgili darp raporu aldık. ayrıca ölümle tehdit, öldürmeye teşebbüs ( darp raporuna ek olarak resimlerde de görülüyor), hakaret, kalıcı psikolojik hasar, bilişim suçu (iznim olmadan bilgisayarımdaki bilgilerimi kopyalamış ve yine iznim olmadan kişisel resimlerimi almış) bu maddeler üzerinden davayı açtık o şahısa ancak geçenlerde bir arkadaşım onu eskiden ortak gittiğimiz cafede yalancı şahitler ayarlarken duymuş. olay anında yanımızda kimse yoktu. beni dövdükten sonra bir kaç arkadaşını çağırmıştı o sırada da ben evden kaçmıştım. olay benim evimde gerçekleşti. ayrıca benim darp raporu aldığımı duyunca, geçen sene kolunu kesmişti kendisi onu göstermiş bir de ben can havliyle onun parmağını ısırıp saçını çekmiştim (beni boğuyordu çünkü resimlerde parmak izleri tenimde boynumda belli oluyor) bunlar üzerinden darp raporu almış ve onun beni değil, benim onu dövdüğüme dair, onu tahrik ettiğime dair falan karşı hazırlık yapıyormuş. şimdi benim soruma gelirsek bu yalan olan darp raporunu ve yalancı şahitleri nasıl kanıtlayabilirim onlardan nasıl kurtulabilirim? birde nitelikli eziyet suçumu oluyor bu? beni birden fazla kez dövmesi?
Cevap: eski erkek arkadaşım ayrıldıktan sonra dövdü
eee kimse ilgilenmiyor mu bakmıyor mu?
Cevap: eski erkek arkadaşım ayrıldıktan sonra dövdü
zaten bu sitenin gerçek avukatlardan hayırlı olduğunu düşünmekle hata ettim