-
Dolandirilicik
Merhaba iyi günler birinden internet üzerinden çeşitli ürünler aldım ama ürünler kullanılmış çıktı ve kendisine defalarca sıfır diye sorduğum halde hepsinde sıfır dediği halde ürünler kullanılmış ve eksik çıktı iade etmek istedigim de kabul etmedi adlı yola baş vuru yapacağımı bildirdigim de babasının komser kayinbabasinin albay olduğunu söyleyerek benle dalga gececeklerini söyleyerek alay etti tüm konuşmasının kaydı çıkarılıp mahkemeye bugün verilmiştir sizce ne olur ayrıca bana karşı dava açacakmış ben onu mahkemeye verdiğim için eksik ve hatalı ürün gönderdiğini ispat edecek birsuru doküman var kendi konuşması dahil
-
Cevap: Dolandirilicik
Alacak/verecek durumu söz konusu olduğundan savcılığın kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verme ihtimali yüksek.
-
Anladım peki ürünü sıfır diye gönderip hem kullanılmış hemde eksik ürün göndermesi buna etki etmez mi
- - - Updated - - -
Birde ben bu kişi ile bi sitede tanıştım ve orda sürekli satış yapıyor sitedeki arkadaşlar bu konuyu sitede paylasmami başka kimselerin mağdur olmamasını söyledi bende konuşma detayını watsapp tan paylaşıp arkadaşlar durum böyle karar sizin dedim hiç bir şekilde kötü söz konuşmadım hakaret etmedim hatta orda da bana sana para verenin ..... bu şekilde yazdı bundan dolayı ben suçlu olurmu yumurta sitede paylaş tigim icin
-
Hayır. suçlu olmazsınız. Şikayette de bulunabilirsiniz. Çünkü hileli mal satışı var. Ki bunu internet üzerinden alenen yapıyor. Savcılığa suç duyurusunda bulunmanızın sizin açısından olumsuz bir etkisi bulunmaz. Üstüne size " sana para verenin ..... " yazdığı için hakaretten de suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Görüntülerin ss lerini ve konusma detaylarını saklamanızı öneririm.
-
Ben im zoruma giden benim babam İstanbulda başkomser kayınbabam albay bana birşey olmaz kimse seni önemsemez senle herkez dalga geçer demesi beni kucumsemesi
- - - Updated - - -
Ayrıca avukatım seni arayacak dediğim de ara ara onla da biraz taşşak geçelim dedi bunun gibi bir sürü sey
-
Belliki sizi korkutup, sindirmeye çalışıyor...
Ayrıca babam baskomser kayınbabam albay demiş.
Desin. İnan ki ailesinden biri kolluk kuvvetiyse ve kendisi hakkında bir suçlama yapılıyorsa, dedikleri doğru bile olsa ona hiçbir faydası dokunmaz. Üstüne daha çok zararlı çıkar...
-
Bugün adliyeye gittim savcılık bugün dosyayı incelemeye almış inşallah en kısa sürede belli olur