işsizlik maaşını alabilmek için ihbar süresini çalışma zorunlulugu varmıdır , teşekkürler.
Printable View
işsizlik maaşını alabilmek için ihbar süresini çalışma zorunlulugu varmıdır , teşekkürler.
Olmaması lazım.
İşverenin bildirimli feshi durumunda ihbar süresi boyunca çalışmaya devam etme zorunluluğunuz vardır. İhbar süresinde olmasının normal çalışmaya göre tek farkı iş arama iznidir.
ihbar süresi sonuna kadar çalışmamanız durumunda devamsızlık nedeniyle sözleşmeniz feshedilir, sözleşmeniz devamsızlık nedeniyle fesih edildiğinde de işsizlik sigortasından YARARLANAMAZSINIZ.
Eğer "Patron ihbar tazminatımı ödediği için ihbar süresini çalışmadı isem" diyorsanız benim söylediğimi,
Eğer "İhbar süresince çalışmam istendi ama ben çalışmadım" diyorsanız Sayın yönetici Erdoğan Bey'in söylediğini dikkate alın.
yardımcı olmak isteyen arkadaşlara teşşekkür ederim bu gün işten ayrıldım çıkartıldım yani . işveren ihbar öneli ni bana bıraktı ihbar süresini çalışmayacagım işsizlik maaşı alabilecem yani işverenin insafına kalmış bilginiz olsun.