Cevap: Resmen kandırıldım
İhtarname noterden çekilir.Sizin kendi kendinize gönderdiğiniz şeyi almadıkları an ortada ihtarname diye bir şey olmaz.Noreden çekildiği an bir kopyası da noterde olduğu için dava durumunda bir şey ifade eder.İhtarname çekmek isterseniz de 10 TL lik mevzu için onun 9-10 katını notere vermeniz gerekirdi.Ben olsam şikayet sitelerine yazar, çevremi bilgilendirir bir daha da bu ve benzer zihniyetteki yerlerden alışveriş yapmazdım.
Kapıda ödemede fiyatın fazla olduğunu görüp geri göndermekte bir seçenekti.2-3 sefer gider gelirsiniz, karşı taraf da kapıda ödemeyle görerek aldı(bu zaten fiyatı kabul anlamına gelir) sonra fiyata itiraz etti gibi mantıklı bir savunma yapabilirler.O sebeple bir şey çıkmaya da bilir.Gene de bu işe ayıracak zamanınız varsa bir de tüketici hakem heyetiyle görüşün tabi.
Yanıtınız için teşekkür ederim, ancak kargo eve geldiği için annem malesef almış şikayetimvara yaptığım şikayetde yayınlanmadı firma bulunamadığı için instagram sayfalarından yapılan her yorumda blockluyolar. Hakem heyetinden alınan bilgiye istinaden ihtarname göndermiştim aslında alacağım 70 tlyken şuanda 10 tl zarardayım yine tüm yazışmalar elimde ihtarnameyi geçersek peki yine de bu kişilere yaptırım olmaz mı bu paradan ziyade artık benim yaptığım bi hırs ve inatlaşma oldu onların yanına kalmasını istemiyorum gördüğüm muamele iğrençti.
Üzgünüm ama karşı tarafın savunma yapabileceği çok yer var. Annenizin teslim alması kötü olmuş. Ürünler için faturanız var mı?