-
Kayyum
Merhaba kısaca anlaticam benim bulunduğum ilçede deki bir şirkete (öğrenci yurdu)kayyum atandı ve buranın belli bir devir ücretiyle devredileceğini duyduk benim bildiği devletin çıkarı her kurum tarafından gozetilmesi gerekliligidir devletin kurumları devleti zarara uğratacak işlemler yapmamalıdır şimdi bu kayyum atanan öğrenci yurdu na çeşitli teklifler verildi en son teklifi veren 50 bin lira teklifle araya eski belediye baskanini sokarak aldığını beyan etmiş çevresinde şimdi alan kişiyle ben aynı işi yapıyoruz ben atıyorum 60 bin verebilirdim bunu geçtim diğer teklif verenlere dahi bakın 50 bin tl teklif edildi bunun üzerine çıkmayı dusunuyor musunuz diye bile sorulmadı yani burada devlete değil kişilere çıkar sağlanmıştır
Bu haksızlık nasıl durdurulabilir veya bu devir iptal ettirilebilirmi
Teşekkürler yardimlariniz icin
-
Cevap: Kayyum
Siz 60.000 tl teklifi sundunuz mu?
Ayrıca şirket diyorsunuz, devletin bu işte yeri ne anlayamadım?
-
Daha önceden gülen cemaatine ait bir pansiyondu burasi ben teklif vermedim falan diğer teklifciler yukseltebilirlerdi herkese eşit mesafe de yaklasilmadigi için diğer teklif verenlerin en son teklif den haberleri bile olmamıştır
-
Daha önceden gülen cemaatine ait bir pansiyondu burasi ben teklif vermedim falan diğer teklifciler yukseltebilirlerdi herkese eşit mesafe de yaklasilmadigi için diğer teklif verenlerin en son teklif den haberleri bile olmamıştır