bostancioglu nissandan aldigimiz 2016 mdel nissan navara 60 gundur serviste
bostancioglu nissandan aldigimiz 2016 model nissan navara 60 gundur serviste
31.03.2016 tarihinde bostancioglu nissandan aldigimiz 2016 nissana navara 4*4 aracı satın aldık 15 gun sonra ufak bır kaza yaptık
20.04.2016 tarihinde servise biraktık yaklasik 56 gundur serviste halen yedek parcalarin ne zaman gelecegi belli degil bu aracı sıfırı ıle degısebılırmıyız.
aracım daah 3.000 km de ne yapmam lazım sagılarımla...
Cevap: bostancioglu nissandan aldigimiz 2016 mdel nissan navara 60 gundur serviste
Kaza yaptıysanız değişim hakkınızın olacağını neden düşündüğünüzü anlamadım?
Cevap: bostancioglu nissandan aldigimiz 2016 mdel nissan navara 60 gundur serviste
O servisin aracınızı tamir etme şekli ve süresini beğenmiyorsanız başka bir servise götürebilirsiniz.Kendiniz kaza yapıp aracı değiştirsinler talebini iletirseniz, bizler gibi karşı tarafında çok şaşıracağına eminim.Elbette böyle bir şey söz konusu değil.
iki ay boyunca "yedek parça bekleme" yi normal saymak mı gerek?
O normal değilde arabanın yenisini istemek de hukuken gerçekçi değil.Şikayetini yaparsın, servisten kaynaklı bir sorun ise kiralık araç talep edersin, başka servislerle görüşüp aracı gerekirse oraya bırakır hizmeti oradan alırsın.Yeni araba keşke verseler de o galiba olmaz ya:)
"Ben bu arabayı çarptım, sen de halen edemedin. Ver bana yenisini." deseler size, siz bunun normal olduğunu düşünür müsünüz?