Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının Hüküm BOZMA Kararı
Mehaba Aşşağıda konu bahsi geçen mahkeme kararını temyize gönderdim yargıtay savcılığı böyle bir tebliğname yazmış E-devletten baktım.
Bu karar yargıtay hakimlerini ne kadar etkiler fikrinize ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz.
Alıntı:
Yargıtay Cumhuriyet Savcısı
Yukarıda özet bilgileri yazılı dosya incelendi.
Sanığın, kadınlara erkek pazarlandığı ihbar edilen "xxxxxx.net" isimli internet sitesinin
tasarımını yapmaktan ibaret eyleminin suç teşkil etmediği halde beraati yerine, gerçekleşip
gerçekleşmediği meçhul olan atılı suçtan 2 yıl 1 ay mahkumiyetine karar verilmesi yasaya aykırı ve temyiz
itirazları bu itibarla yerinde görüldüğünden hükmün BOZULMASI talep ve dosya tebliğ olunur
Cevap: Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının Hüküm BOZMA Kararı
Ne kadar iyi Avukatlarımız var 6 aydır bi cevap yazma tenezzulunde bulunmamış kimse. Yazıklar olsun size.
Cevap: Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının Hüküm BOZMA Kararı
Alıntı:
Berk73 rumuzlu üyeden alıntı
Ne kadar iyi Avukatlarımız var 6 aydır bi cevap yazma tenezzulunde bulunmamış kimse. Yazıklar olsun size.
Yahu sizin gibi tipleri ciddiye alıp cevap yazmak bile hakkınızdan fazlası aslında ama dayanamıyorum.
Kardeşim, burada ki avukatlara senin hayatın boyunca ne yardımın dokundu? De ki: "Benim size şöyle bir iyiliğim oldu." Var mı? Yok.
Parayla mı tuttun buradaki avukatları da, "niye benim işimi yapmıyorsunuz?" ayağı yapıyorsun? Öyle mi oldu? Parayla mı tuttun? Yok.
Sen kimsin ki kime yazıklar olsun diyorsun? Bize bir emeğin mi geçti? Yok.
E o zaman neyin isyanı bu be kardeşim ha? Neyin isyanı bu? Bir insan bu kadar mı kendini alemin kralı sanar be. Git ver parasını tut bir avukat, işini görmezse diyeceğini de ona. Ama gelip burada kime neyin isyanı bu?