Aveada tarifenin 20 katı fatura sorunu nasıl çözümlenir?
Herkese merhaba. Avea faturalı hat abonesiyim. Tarife ücretim 35tl iken dakika aşımından dolayı 700tl üzerinde fatura gönderildi. Ve bunu bana ödettiler. Neredeyse 2 yıllık ücreti tek faturada aldılar. Buna nasıl itiraz edebilirim. Nereye başvurabilirim?
Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Cevap: Aveada tarifenin 20 katı fatura sorunu nasıl çözümlenir?
İtiraz edeceğiniz konu nedir?
Bu görüşmeleri yapmadınız mı?
Ya da imzaladığınız söleşmede paket aşımında ödeyeceğiniz ücret daha mı az yazıyordu?
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
İtiraz edeceğiniz konu nedir?
Bu görüşmeleri yapmadınız mı?
Ya da imzaladığınız söleşmede paket aşımında ödeyeceğiniz ücret daha mı az yazıyordu?
turkcellden aveaya geçmiştim. imzaladığım sözleşme nerede bilmiyorum. ancak merak ettiğim konu şudur. Bunun bir üst sınırı yok mudur? 40 tl ücreti olan bir hizmette 20 katı ücret alınabilir mi?
örnek verecek olursam "40 tl ücreti olan bir hizmette kullanımı aştığımızda 150 tl üst sınırdır" gibi bir uygulama yada kanun yok mudur? Bunun gibi bir emsal yok mudur?
40 tl ücreti olan pakedinizde konuşma veya mesaj süresi/adedi neydi, siz neyi ne kadar aşmıştınız?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
40 tl ücreti olan pakedinizde konuşma veya mesaj süresi/adedi neydi, siz neyi ne kadar aşmıştınız?
3000dk 3gb internet 1000 sms = 40 tlye yakın bir ücreti vardı. 1200dk fazla konuşulmuş ve 700tl üzerinde bir fatura ödemek zorunda kaldım.
700TL / 1200dk =60 krş / dk , standart konuşma bedeli üzerinden aşan süre faturalandırılmış.
Paket içeriğini aşan konuşma süresi için 60krş/dk üzerinden ücretlendirileceği tüm paket özelliklerinde açıkça belirtiliyor web sayfasında.
Konuştuğunuzun fazlasını ödemiş değilsiniz, pakedinizi kontrolsüz kullanmışsınız sanki.
Bence yapabileceğiniz bir şey yok .