-
Sahte Ürün
Merhabalar
26.04.2016 tarihinde hepsiburada.com sitesinden 269 TL değerinde bir parfüm satın aldım. Ürünün sahte olmasından şüphelenmediğim için (firmanın ismi ve kurumsal olmasından dolayı ) paketi açmadan diğer parfumun bıtmesını bekledım ve yaklaşık 1 ay sonra paketi açtığımda ürünün sahte olduğundan şüphelendim ve teyit amaçlı olarak bir parfumerı zıncırıne goturdum ve ürünün sahte olduğunun teyidini aldım. 08. Haziran tarihinde firmanın müşteri hizmetlerını arayarak durumu bildirdim . Müşteri hizmetleri 14 günlük cayma hakkı süresinin geçtiğini bildirerek işlem yapamayacaklarını bildirdiler. Konuyla ilgili Bimer'e yazdım ve Gümrük Ve Ticaret bakanlıgından gelen cevap tüketici mahkemesine gitmem gerektıgı yonundeydı. Bu konuda yasal haklarımı sonuna kadar aramak ıstıyorum. Ne yapmam gerekır .
-
Cevap: Sahte Ürün
1-) faturası duruyormu ?
2-) ürünü açıp kullandınızmı ?
öncelikle bu parfumu satan kurumsal firmanın yasadığınız ilde/ilçede bayisi veya distriböütörlüğü varmıdır ?
Bunları cevaplamanız durumunda size muhakkak %65 kazanabileceğiniz bir fikir sunucam.
-
Parfümeri zincirinin size doğru bilgi verdiğine emin misiniz?
Zira esnaflık günümüzde diğerlerini kötülemek haline dönüştüğünden, sizin elinizdeki gerçek de olsa, kesine yakın ihtimalle zaten sahte diyeceklerdir. Bence siz başka bir yoldan teyit edin.
-
Ürünün faturası duruyor, açıp 1 kere kullandım . Bulundugum ilçede değil ,bulundugum ilde (istanbulda) lojıstık depoları ve fırma merkezlerı var.
Parfumerı zıncırı dısında sureklı kullandıgım parfum oldugundan orjınal olmadıgını kendım de anladım ama yıne de bılen birinden teyıt almak ıstedım