google playstor da üniversitenin yapmış olduğu bir uygulamaya hakaret küfür
merhabalar.
öncelikle çok müşkül bir durum içierisinde oldugumu söylemek isterim.
bir devlet üniversitesinin yapmış oldugu android uygulamaya asla ve kata kötü art niyet olmaksızın play storda mizah amaçlı bir yorum girmiştim.
yapmış olduğum yorum internet fenomeni olan bir videdan alıntıdır. video googlede hayvan gibi şeyyapıyonuz yaa diye aratırsanız çıkacaktır.
ben yorum olarak android uygulamaya bu komik videoya istinaden s.....kecem yapacanız işin a......na soharım yavvv şeklinde yorum girmiştim
kesşnlikle hocalara rektorlere karşı 3. şahıs içeren alenen bir küfür hakaretim yoktu üniversite buna istinaden benden savunma yapmamı istiyor. çok zor durumdayım ve bilgisizim bu konuda nasıl bir savunma vermem lazım lütfen yardımcı olur musunuz
Cevap: google playstor da üniversitenin yapmış olduğu bir uygulamaya hakaret küfür
Pardon kuzenim yazmış deyin :DD
Cevap: google playstor da üniversitenin yapmış olduğu bir uygulamaya hakaret küfür
hocam çok ciddiym ya benim böyle bişey hiç başıma gelmedi daha önce çok tırsıyorum şuan daha önce hiç davalık işlerim olmadı : ( bi yol gösterin. :((
Sizin yorum dediğiniz şey düpedüz o uygulamayı yapana, paylaşana KÜFÜR ETMEK.
Edilen küfür nasıl savunulabilir ki?
Haha bu uygulamayı biliyorum c2 den bahsediyorsun zamanında beni mahkemeye vereceklerdi çok zora sokmuştum kendilerini ama vermediler. Seni vermişler sanırım zorlarına gitmiş. Savunmanda telefonumu satmıştım ve google play hesabım telefonumda kayıtlı kalmış satın alan kişi bu şekilde yazmış benim olaydan haberim yok üzerime atılı bu suçu kabul etmiyorum diyebilirsin
Alıntı:
ottomann rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar.
öncelikle çok müşkül bir durum içierisinde oldugumu söylemek isterim.
bir devlet üniversitesinin yapmış oldugu android uygulamaya asla ve kata kötü art niyet olmaksızın play storda mizah amaçlı bir yorum girmiştim.
yapmış olduğum yorum internet fenomeni olan bir videdan alıntıdır. video googlede hayvan gibi şeyyapıyonuz yaa diye aratırsanız çıkacaktır.
ben yorum olarak android uygulamaya bu komik videoya istinaden s.....kecem yapacanız işin a......na soharım yavvv şeklinde yorum girmiştim
kesşnlikle hocalara rektorlere karşı 3. şahıs içeren alenen bir küfür hakaretim yoktu üniversite buna istinaden benden savunma yapmamı istiyor. çok zor durumdayım ve bilgisizim bu konuda nasıl bir savunma vermem lazım lütfen yardımcı olur musunuz
Dava mı açıldı disiplin soruşturması mı?
Bu üniversitelerin de başka işi kalmadı bilim yapacaklarına dedikoduyla lafla uğraşıyorlar yeminle yetkim olsa şu tür meselelerden soruşturma açan tüm hocaların diplomalarının tamamını iptal eder işten atarım.