Part time çalışanın shift çizelgesi
Merhabalar ben bir ayakkabı mağazasında iki yıla yakındır part time çalışmaktayım ve üniversite öğrencisiyim.
bu haftadan itibaren son sınavlarımızı da vermiş bulunmaktayım ve önümüzdeki hafta içinde bütünleme sınavlarına hazırlanıyorum.
Normal şartlarda sadece hafta sonu işe hafta içinde de okuluma giderim ama okulumun bittiğini bilen mağaza müdürüm benim müsait olmadığımı söylediğim halde shift çizelgesinde bana sormadan 5 güne 5 er saat olmak üzere eklemiş.Gitmez isem hakkımda tutanak tutulma durumu var. Bu konuyu bir üst birime yani marka koordinatörümüze ilettim ve o kişide gelmek zorunda olduğumu belirtti.Bu konudaki haklarım nelerdir müsait olmadığım günleri belirttiğim halde bana çalışma günü ekleyebilirler mi ve bunun için nereye başvurabilirim.
Cevap: Part time çalışanın shift çizelgesi
İş sözleşmesinin içeriğinde eğer siz aylık 90 saat çalışmayı onayladıysanız işveren sizi hafta içi de çağırabilir hafta sonuda kendisine kalmış bi durum. Mecbur gitmek zorundasınız eğer fesh etmek istiyosanız ihbar önellerine uyup fesh edebilirsiniz sözleşmenizi , mecburen gitmenız gerekmekte işe
Cevap: Part time çalışanın shift çizelgesi