Selamun aleykum basimdan gecen bir olayi anlatmak istiyorum biz 4 kisi gidiyorduk ben sevgilim sevgilimin arkadasi benim arkadasim ile birlikte gidiyorduk yani 2kız 2 erkek gidiyorduk yolda giderken bize 3-4 kisi seslendiler fakat biz aldiris etmedik sonrasinda yanimiza bi cocuk yollayip sizi cagiriyorlar diyip bekletti daha sonra cocuklar geldi saldirmaya basladi bende o anki psikoloji ile bicak ile belden yukari vurdum fakat hayati tehlikesi yok ufak tibbi mudahale ile gececek bir tedavi oldugu yaziyor raporlarda mahkeme ben hakli bulundum fakat kamu dava acti ben bicakla vurdum gelen kamu kagidinda ise silahla basit yaralama yaziyor ben cocukla konustum annesiyle bir sikayeti geri cekecekler mahkemede ne yapmayalim 7 haziranda 2.asliye agir ceza mahkemesinde durusma var. Ben ifademde hayatimi riske girecegini sandigimdan dolayi yerden buldugum bir cismi rasgele salladim dedittirdi avukat sanirsam nefsi mudafaya girdi mahkemede sikayetcimisin diye soruldugun sikayetci olmadigimi belirttim fakat bu sefer bana kamu silahla basit yaralama adli baslikla dava acti ne yapmayalim?