Haksız Yere dava açılması-Elektirik Kaçakçılığı
Merhabalar;
2009 yılında Beşiktaş ta bir firmam vardı firmamın elektirik abonelik işlemlerini zamanında yapmadığım için dava edildim ilk okuma ile o zamana kadarki farkı ödeyerek davadan beraat ettik bu kısma kadar herşey normal.
işyerimizin yanında bir de yufkacı vardı bu yufkacı elektriği Kaçak bağlayarak elektirik hırsızlığı yapmış adamın adına tutanak tutulmuş.. Fakat adama ulaşılamadığı için bana o tutanak ile bana dava açıldı yaklaşık 2010 dan beri bu dava ile uğraşıyorum kazanıyorum temyize gidip geri dönüyor.. Adamlar en son ilamsız icra takibi göndermişler bana..
şimdi ben Bedaş a karşı maddi manevi tazminat davası açabilimiyim Her davaya gidişimde kendi işimden oluyorum..
Ayrıca ne zaman bu dava kağıtlarını görsem çıldırasım geliyor tamamen gayri Ahlaki olan bu durumun bir cezası olmalı bana olmasada kamuya bi ceza ödemeliler..
Cevap: Haksız Yere dava açılması-Elektirik Kaçakçılığı
Şunu tam anlayamadık;
Komşunuz olan yufkacı, yasadışı bir eylem yapıyor ve hakkında tutanak tutuluyor. Fakat yufkacıya ulaşılamadığı için sizin hakkınızda dava açılıyor. Komşunuzun eyleminden sizin sorumlu tutulmanızın sebebi nedir?
Cevap: Haksız Yere dava açılması-Elektirik Kaçakçılığı
Hocam zaten mantıklı bir dava olsa Burada yazarmıydım eski yazılara bakar sonuç arardım. Davanın başından sonundan benle hiçbir alakası yok. Tamamen komşum olan kişiye ulaşılamaması. Bugün Bana gönderdikleri ilamsız borç takibine itiraz ettim. Sanırım bundan sonra beni dava edecekler.
Benim isteğim bu adamların hem davayı kaybetmesi hemde maddi manevi tazminat ödemesi
Eğer bana davada açmazlarsa be bunlara dava açmak istiyorum ..