Pskiyatriden Böyle Bir Belge Aldım, Askeri Hastanede Çürük Alabilirmiyim?
http://hizliresim.com/B2E7bD
belgenin resmini çektim bi bakarak acaba bi yorum yapabilirmisiniz ...;
askeriyede bi doktor komutana sordum şizofren teşhisi koymuşlar bana ...
Saygılarımla ...
- - - Updated - - -
bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?
Cevap: Pskiyatriden Böyle Bir Belge Aldım, Askeri Hastanede Çürük Alabilirmiyim?
Bir hastaneye gidip, pskiyatri bölümüne başvurup sesler duyuyorum, takip edildiğimi sanıyorum diyerek verilen testi rastgele veya abuk seçenekleri işaretlemek suretiyle doldurduğunuz dışında bu kağıtta bir şey yazmıyor(doktorda bu durumun altını çizmiş).Yani her hangi biri gidip bunu yapabilir.Psikiyatriden kolay kolay çürük verilmiyor.Hele 20 sene sağlam gezip askerlik çağı gelince bu rahatsızlığı olduğunu söyleyenler için çok çok zor.Çok küçük yaşlardan beri yatılı ruhsal tedavi görenlerin aldığını biliyorum ancak elverişsiz raporunu.RDM eri olarak silahsız askerliğe başlanması varsa çok çok ciddi bir rahatsızlık askeri hastaneye sevkle ortaya çıkması ancak ondan sonra şartlar tamamsa elverişsiz olunması kesine yakın.
Cevap: Pskiyatriden Böyle Bir Belge Aldım, Askeri Hastanede Çürük Alabilirmiyim?
Öncelikle bu bir rapor değil. Size şizofren teşhisi falan da konmamış. Testlerinizi yapan doktor sadece görüşlerini yazmış.
Askerlikten sağlık nedeni ile çürüğe ayrılmak için tam teşekküllü bir askeri hastanenin bu yönde rapor vermesi gerekir. Eğer verirlerse muaf olursunuz ancak bu rapor ileriki yaşamınızda iş bulma, çalışma vb gibi konularda çok sıkıntı yaratacaktır.