Karakolda Tutulan Tutanak
Merhaba
akşam saati parkta otururken siviller geldi kimliklere baktıktan sonra üzerimi aradılar üzerimden bişey çıkmadı ama bi tanesi yerde bişey buldu bunu sen attınm diyerek aldılar haksız yere karakole götürdüler ve tutanak tuttular, tutanakta falanca yerde dalgayı atarken gördüm yazdı memur onu ben imzalamadım , ifade de şöyle belirttim memur üzerimi aradı yerde buldu şeyi suçunu bana attı ben daha önce hiç uyuşturucu kullanmadım haksız yere aldılar falan ddim çok acil yardım istiyorum şimdi ne olacak eve kağıtmı gelecek hakim karşısına çıkıcakmıyım avukat lazımmı Allah rızası için bi bakarmısınız
Cevap: Karakolda Tutulan Tutanak
İçmek için uyuşturucu kullanan hemen herkes polisi farkedince üzerindeki maddeyi yakına, yere, çöpe bir yere atar.O yüzden polisin yaklaşımı şaşılacak veya beklenmeyecek bir şey değil.Hatta kişilerin üzerlerinden çok yakında bulunur böyle maddeler.Polis bunu atarken görmüşse elbette tutanağa bunu geçirir.Bu madde de uyuşturucu ise elbette sorumlu olunur.
Ama ben içmiyorum ben atmadım şimdi bu durumun akıbeti ne olur o gördü diyo ama gördüğünü nasıl ıspatlıcak ben şimdi mahkemeye mi çıkıcam biraz aydınlatırmısınız
Arkadaşlar dava açarlarmı bu durum için cvaplayabilecek varmı
Yani işin hukuk boyutunu bilmem sadece akıl yürütüyorum: Ben hakim olsam sen bu ifadeyi versen, uyuşturucu miktarı satılacak değil içilecek kadar ise sana saçından uyuşturucu testi yaptırırım gelen sonuç temizse, başkası yere atmış senin üzerine kalmış diye düşünürüm beraat ettiririm değilse de artık diğer deliller tanıklar neyse ona geçerim.