Resmi Olarak Boşanma Kararına İtiraz ve Medeni Durum
Sevgili dostlar özetle eşimle evleneli bir seneden biraz fazla oldu. Daha önce 4.aileden Evlilik Birliğinin Temelinden Sarsılması Nedeni İle Boşanma (Çekişmeli) boşanma davası açmış ve feragat etmiş dosya kapanmıştı. Bir süredir ayrıydık ve son zamanlarda aramız düzeldi.Fazla uzatmadan özel bir sorundan dolayı boşanmak zorundayım diyip tekrar boşanma davası açmak için mahkemeye en son yaptığı hakaret vs. ettiğimi söyleyip karakol şikayetini sebep kanıt gösterip Evlilik Birliğinin Temelinden Sarsılması Nedeni İle Boşanma (Çekişmeli) davasını açtı. İlk duruşmada hakime hanım bizi boşadı.duruşma ayrı bir komedi oldu zaten. hakime hanım ben boşanmak istemiyorum dedim mahkemeyi ertelediği sırada 1-2 soruyla benim üzerime geldi bende siz boşamak istiyorsanız boşayın ama ben istemiyorum dedim.Zaten dava sırasında çok fazla heyecanlı üzüntülü ve stresliydim.Davanın ertelendiği sırada Davalı eş söze girerek "boşanmak istiyorum" dedi ve sanki ben istemişim gibi yazdırıp boşanmaya karar verdi. Ben bu karara itiraz etmek istiyorum. mayıs 20'sinde 15. gün olacak mahkeme biteli. Malum araya 19 mayıs girdi. Eşim mahkeme kalemine gidip tebligatı imzalayıp almış bugün. Ben tebligatı henüz gidip imzalayıp almadım bana tebliğ edilmedi. Boşanma kararına itiraz etmem için ne yapmam gerekli ve bu tebligatı almadan itiraz edebilirmiyim ? ve nüfusta hala evlimi gözükürüz? İtiraz için tebligatı almak şart ise tebligatı alıp itiraz ettiğimde nüfusta hala evlimi görünür bu konuda çok yardımaihtiyacım var kimseden bilgi alamadım.Maddi sıkıntıdan dolayıda bir avukata danışamıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.