Adıma haberim olmadan adsl satılmış
Merhabalar, konuyu biraz detaylıca anlatıyorum ve yardımlarınız bekliyorum.
Aralık 2015 ve ocak 2016 tarihlerinde Turkcell Superonline bayisinde çalıştım. Orda çalışırken kotayı doldurmak için bana internet hizmeti satmışlar üzerime modem ve iptv cihazıda verilmiş. Daha bugün borcunuzdan dolayı yasal işlem başlatılcak mesajı geldiğinde öğrendim. Hemen bayi ile irtibata geçtim bana onları ödeyip kapattıklarını söylediler, bende benimki kapanmamış o zaman dedim parayı ödesinler diye alttan aldım ve sanırsam ödeyecekler. Ben bu durumdan hiç hoşnut kalmadım ve dava açmak istiyorum ne gibi kârım veya zararım olabilir. Şimdiden herkeze teşekkürler.
Cevap: Adıma haberim olmadan adsl satılmış
Sizin zararınız en azından gidip gelmek olabilir. Dava açar ve kaybederseniz mahkeme masrafları ile karşı tarafın avukatı varsa ona ücret ödemeniz gerekebilir. Kârınız olacak bir durum aklıma gelmedi. Ancak karşı tarafın başı ağrıyacaktır.
Cevap: Adıma haberim olmadan adsl satılmış
Bugün tekrardan irtibata geçmeye çalıştım aradım ama kimse telefonlarimi açmadı whatsapp tan yazdım sadece okudu. Aynı dönemde çalışan arkadasimada aynısını yapmışlar ama onunkini kapatmislar benimkini unutmuslar yardimlarlarinizi bekliyorum