IP Adresim üzerinden Kredi kartı dolandırıcılığı yapılmış
Merhabalar,
Bugün karakoldan ifade vermem için arandım ve karakola gittikten sonra polis arkadaşlar benim internetimin ip adresinden kredi kartı dolandırıcılığı yapıldığını ve şüpheli sanık olarak ifademe başvurduklarını söylediler konu hakkında pek fazla bilgi vermediler ama söylediklerine göre 850 numaralar ile insanları arayııp bankadan aradıklarını ve kredi kartı bilgilerini alarak işlem yaptıktlarını söylediler ben neredeyse 5 yıldır ttnetten bu interneti kullanıyorum ve daha önce evde/işte bir çok yerde bu interneti kullandım ve her zamnda wifi şifremi isteyenlere verdim açıkcası ve bunu ifademdede belirttim bana şöyle sorular sordular daha önce istanbulda bulundunuz mu veya kaç yılında bulundunuz sonra 1-2 isim verdiler bunları tanıyormusunuz dediler fakat ben daha önce hem istanbulda bulunmadım hemde verdikleri kişileride tanımıyorum fakat 850'li numaram var fakat polislerin söylemiş oldukları 850'li numarayı ise bilmiyorum çünkü kullandığımız numara farklı ifadem sonucu savcılığa intikal edecekmiş ve savcının kararna veya isteğine göre tekrar benimle iletişime geçilecekmiş avukat arkadaşlardan ricam daha önce böyle davalara baktılarmı baktıyslar nasıl sonuçlar alındı ve benim ne yapmam gerekiyor şimdiden cevap yazacak herkese teşekkür ederim.
Cevap: IP Adresim üzerinden Kredi kartı dolandırıcılığı yapılmış
Ayni olaydan bende müzdaripim. Iki bucuk ay once basima gelmisti ifade verdim ayni bi kac kisinin ismini sordular taniyormusun diye tanimadigimi soyledim. Memur birsey cikmaz dedi icin rahat olsun dedi iki sayfa imza ornegi ve yazi ornegi aldilar benden.. hala bekliyorum su anda dava falan yok gorunurde. Benim anlamadigim bu isler bu kadar mi kolay ? Milletin yaptigi hirsizligi biz cekmek zorundamiyiz ? Bir insani suclamak bu kadar kolaymi? Gercekten insanin zoruna gidiyor. Gecmis olsun bu arada
Alıntı:
asshabi rumuzlu üyeden alıntı
Ayni olaydan bende müzdaripim. Iki bucuk ay once basima gelmisti ifade verdim ayni bi kac kisinin ismini sordular taniyormusun diye tanimadigimi soyledim. Memur birsey cikmaz dedi icin rahat olsun dedi iki sayfa imza ornegi ve yazi ornegi aldilar benden.. hala bekliyorum su anda dava falan yok gorunurde. Benim anlamadigim bu isler bu kadar mi kolay ? Milletin yaptigi hirsizligi biz cekmek zorundamiyiz ? Bir insani suclamak bu kadar kolaymi? Gercekten insanin zoruna gidiyor. Gecmis olsun bu arada
Teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun fakat benim olayda suç duyurusunda bulunan iş bankasıymış o yüzden korkmaktayım aynı zamanda sadece bu olay ile tek kalırmı yoksa bşka şeylerde yapmışlrmı yarın öbür gün onlarda çıkarsa o zaman iş daha kötüye binmez mi:S
yokmu yardımcı olabilecek bir avukat arkadaş :(