antipsikotik ilaçlar psikolojimi ve beynimi öldürdü
mersinin tarsus ilçesinde yaşıyorum dokuz yıldır antipsikotik kullanıyorum bana ioriyim kratosum boynum kırık ve ben mehdiyim dediğim için psikoz teşhisi koydular ilaçları kullanmadan önce psikolojimde veya zekamda bir bozukluk yoktu ailem ilaçları bana zorla kullandırıyordu bir iki yıl hap kullandım bir iki yıl sonra doktor iğneye geçti iğneye geçince psikolojim bozuldu ve zekam iyi çalışmaz oldu ilaçlar psikolojimi bozduğu ve zekamı öldürdüğü için beni zorla akıl hastanesine yatırdılar hastanede hastane çalışanları tarafından ağır hakaretlere maruz kaldım yedi sekiz yıl sonra iğnelerin psikolojimi bozduğunu ve beynimi öldürdüğünü anlayıp tekrar hapa geçtim psikolojim ve zekam biraz düzeldi gittiğim psikiyatristler psikoz hastası olmadığımı ve ilaçların psikolojimi ve zekamı öldürdüğünü anlayınca ilaçları kesmek yerine tayinlerini istediler psikiyatristlerden ve ailemden davacıyım
Cevap: antipsikotik ilaçlar psikolojimi ve beynimi öldürdü
Doktorlar Mehdi olduğunu söyleyen birine ne yapılması gerekiyorsa onu yapmışlar. Bence hukuki bir hak iddiasında bulunamazsınız. Doktorlara güvenmekten başka bir yol görünmüyor.
niye bir insan mehdi olamaz mı ailem mehdiyi hz isa zannediyormuş onun için düşünce bozukluğu olduğunu düşünmüşler
Evet Mehdi olabilirsiniz tabii ancak bu ihtimal çok düşüktür. Sonuçta Mehdi de insaların içinden çıkacak. Niye bu siz olmayasınız?
Ayrıca İsa, Mehdi değil mesihtir. Aileniz karıştırmıştır belki.
adım ve fiziksel özelliklerim mehdiye bire bir uyuyor
Alıntı:
Muhammet Yanık rumuzlu üyeden alıntı
adım ve fiziksel özelliklerim mehdiye bire bir uyuyor
Belki olabilirsiniz. Benim özelliklerim de Deccal'e bire bir benziyor. Benim Deccal olma olasılığım ne kadar ise sizin de Mehdi olabilme ihtimaliniz o kadardır.
ihtimali az diye düşünce bozukluğuna yormak gerekmez
Alıntı:
Muhammet Yanık rumuzlu üyeden alıntı
ihtimali az diye düşünce bozukluğuna yormak gerekmez
Ben düşünce bozukluğuna yormadım ki, tam tersine çok düşük bir ihtimalle belki Mehdi olabilirsiniz dedim. Mehdi'nin insanlar içinden çıkacağı kesin. Ama hangi zamanda çıkacağı ve kim olacağı belli değil. Olaya bu mantık çerçevesi içerisinde baktığımızda herkesin Mehdi ya da Deccal olabilme ihtimali vardır.
Bu bağlamda benim de Deccal olabilme ihtimalim söz konusu tabii.
Gerçekten zekanız ölmemiş beyninizde çalışıyor ki, bu siteyi bulup üyelik açıp konu başlatıp sorduğunuz sorulara cevap alıp cevap vermeye başlamışsınız.. Ben de mehdiler tanıyorum. Adnan Oktar diğeri de Hasan Mezarcı'dır. Siz de bunu bir zamanlar iddia etmiş 3. kişisiniz.
bu forumda görüşecek avukat bulabilir miyim