Üst komşu gürültüsü ve tehditleri
Tüm avukat abilerime hayırlı davalar, ben 19 yaşındayım ve istanbulda ablamla beraber yaşamaktayım. Ev eski olduğundan ses yalıtımı zayıf. 4 ay önce taşınan üst komşumuz yüzünden evde huzurumuz kalmadı. Gece 2 de uykudan uyanıp uyardım bi defasında, daha sonra annem geldiği bir gün uyardı ve evdeki kızlardan biri ileri geri konuştu annemle ses çıkarmadım sakin kalmaya çalıştım, ve en son dün akşam yine müzik sesiyle evde kıyamet koparken zopayla tavana vurdum kapıya geldi kiracı olan adam "bir daha vurmayacakson, vur bak ne yapıyorum ben sana. Ağzına sıçarım vs tehditler savurdu. Tek kelime etmedim ileriyi düşünerek ama çok ağırıma gitti gece uyuyamadım ben bu adamı dövsem ne ceza alırım?
Cevap: Üst komşu gürültüsü ve tehditleri
Ne derece döveceğinize, siz onu döverken onun da sizi ne kadar döveceğine göre değişecektir alacağınız ceza .
Siz ne kadar dövmeyi düşünüyorsunuz? Bir kaç darbe? Kafa göz girme? Bir kaç ay yerinden kıpırdayamayacak şekilde??
Ağız burun girecegim tatmin olana kadar
Aman diyeyim. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. Polise gidin, olmadı savcılığa şikayet dilekçesi bırakın.