Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit.
Merhabalar, 2 ay önce sosyal medyada yaptığım bir paylaşım sebebiyle göz altına alındım ve savcı karşısında ifade verdim. önümüzdeki günlerde Asliye mahkemesinde duruşma olacak. bir paylaşım var ve paylaşımın başlığı dikkat çekmek amacıyla ve izlenim arttırmak amacıyla attığım bir başlık, amacım konuyla ilgili dikkat çekerek video içeriğinin devamının takip edilmesiydi. Başlığın ekran görüntüsü kolluk kuvvetlerinin hazırladığı dosyada var fakat video içeriği ben de dahil olmak üzere maalesef hiçbir yerde yok. Video içeriğinde başlığın tersine tehditvari değil barışçıl görüşler belirtmekteyim. videoyu izleyen şahitler var. tüm vaziyeti savcıya verdiğim ifademde de belirttim. Nöbetçi mahkeme kararıyla tutusuz yargılanmak üzere denetimli serbest bırakıldım. önümüzdeki günlerde yapılacak duruşmada ne gibi durumlarla karşılaşabilirim konuyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.
Cevap: Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit.
Mahkeme suçun sübuta erip ermediğini araştıracak. Duruşmada görüntüyü seyreden tanıklarınızı dinletirsiniz. Eğer suç sübuta ermiş kabul edilir ve daha önceden bunu etkileyecek bir cezanız yok ise muhtemelen 1 yıl 8 ay hapis ve HAGB verilir. Geçmiş olsun.
Sosyal medyada halk arasında koru ve panik oluşturmak amacıyla tehdit
Merhabalar, 2 ay önce sosyal medyada yaptığım bir paylaşım sebebiyle göz altına alındım ve savcı karşısında ifade verdim. önümüzdeki günlerde Asliye mahkemesinde duruşma olacak. bir yayın yaptım ve paylaşımın başlığını dikkat çekmek amacıyla ve izlenimi arttırmak amacıyla attığım bir başlıktı, amacım konuyla ilgili dikkat çekerek video içeriğinin devamının takip edilmesiydi. İçeriği izleyen 313 kişiden biri sadece başlığın ekran görüntüsünü alarak ihbarda bulunuyor. Başlığın ekran görüntüsü kolluk kuvvetlerinin hazırladığı dosyada var fakat video içeriği ben de dahil olmak üzere maalesef hiçbir yerde yok. Video içeriğinde başlığın tersine tehditvari değil barışçıl görüşler belirtilmekte. videoyu izleyen şahitler var. tüm vaziyeti savcıya verdiğim ifademde de belirttim. Nöbetçi mahkeme kararıyla tutusuz yargılanmak üzere denetimli serbest bırakıldım. önümüzdeki günlerde yapılacak duruşmada ne gibi durumlarla karşılaşabilirim konuyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.