Çocuk ile şahsi ilişki kurulması-Tebligat
Boşanma Davam Devam Ediyor Hiç Görmediğim 7 Aylık Kızım İle Çacukla Şahsi İlişki Kararı Aldı Mavukatı Tebligatı Aldı Ama Eski Eşim Kayıplarda Eski Adresinde Oturmuyor Muhtara Gittiğimde Adresinde Pasif Olarak Görünüyor Tebligatı Yapacak Adres Yok Nasıl Bir Yol İzlemem Gerek Konu İle İlgili Cevaplar Bekliyorum Teşşekür Ederim.
Re: Çocuk ile şahsi ilişki kurulması-Tebligat
boşandım ve dosyam yargıtaya gitti mahkeme temmuz 2009 da cocuğumu bir ay alacağeme ımısöyledi ancak dosya yargıtaya gittiği için çocuğumun 1 ay alınmasının zor olduğunu söylediler .şimdi soruyorum sayın hukukçular dosyamın yargıtaya gitmesi benim çocuğumla şahsi münasebetimi neden engellesin bu benim hakkımı gasp değilde nedir .ben çocuğumu mahke me derken yargıtay derken 4 sene göremeyeceğim görsemde sadece hafta sonları
görüyorum ama toplu birgörüşüm olmadı 3 senedirde mahkeme kararların kesinleşme tarihleriyle uğraşmaktan hiç bi şekilde çocuğumu alıp ben bir tatile bile gidemedim . bu kanunların kendi içerisinde bir çelişkisi var bence .bi yerlerde bir yanlışlık var . yok sa çocukla neden bir tatil yapamadım .varsa neden düzeltilmiyor ?
hep babalar çekiyor bunun acısını mahkemelerde sanki katilmiş gibi ayda 4 gün veriliyor babaya hep babalar horlanıyor mahkemelerde küçük düşürülüyor bir ay bile görülmesi yok kararmış yok ara kararıymış kesinleşmemiş kararmış engelleniyor bumudur r insan hakları bumudur eşitlik bumudur hakkaniyet ?
kibfeyzo biraderim maalesef seni benden iyi anlayan olamaz. Aynı kaderi yaşıyoruz suçumuz çocuklarımızla ilgilenmek onların peşi sıra gitmek sanırım bu yolda en büyük meşakkat mevcut kanunların suistimale açık olması diye düşünüyorum ve isyan ediyorum ve yüce ALLAH a yakarıyor ve havale ediyorum başka bişey gelmiyor elden :kızgın:
Alıntı:
Bay_x rumuzlu üyeden alıntı
kibfeyzo biraderim maalesef seni benden iyi anlayan olamaz. Aynı kaderi yi daaşıyoruz suçumuz çocuklarımızla ilgilenmek onların peşi sıra gitmek sanırım bu yolda en büyük meşakkat mevcut kanunların suistimale açık olması diye düşünüyorum ve isyan ediyorum ve yüce ALLAH a yakarıyor ve havale ediyorum başka bişey gelmiyor elden :kızgın:
böyle bir insanın hakkı kadın hakları çocuk hakları diye diye elinden alındıkça alınmaya çalışılıyor madem çocu k hakları varsa bir çocuğun babasını doya doya görmesi babasını tanımaya hakkı yokmudur ?kimi kandırmaya çalışıyorsunuz bu hükümleri kanunları kim yapıyorsa bir daha gözden geçirsin derim ben .adalet derken adaletin kurbanı yapılan yapılmaya çalışılan babalar hakkını aramıyor . yarın 10 sene sonra bu çocuğun psikolojik dengesini bozacak bu kanunlar nerde kalacak ?yine aynı şekilde yeni yeni kurbanlar seçmeye devam edecek yeni yeni babasını sırf annesi istemiyor diye göremeyen yeterice tanıy amayan baba sevgisinden mahrum kalan babalarına düşman nesillerde yetişecek.psikolojisi bozuk çocuklar yetişecek . eyyy hukukçular artık bu velayet konusunu yeniden gözden geçirmenin vakti gelmedimi yoksa hala enson 1926 daçıkan bu kanunun arkasındamısınız