Aile Koruma Hukuku Diye Bir Şey Varmı ?
Merhabalar 2014 Senesinde Eşimle Kaçarak Evlendim Eşimin 2'inci Evliliği ve ilk evliliğinden 2 tane kızı var ancak eski eşinde kaldı. eski eşi ise tam bir psikopat içki uyuşturucu adam yaralama ne ararsanız var Sorunum Şu Eşim Ne Zaman izmire ailesinin yanına gitse eski eşi benimle boşanmazsa cocukları göremeyeceğini söyleyip sürekli tehdit ediyor her gittiğinde kapılarına gelip taciz ediyor eşimde korkuyor polise şikayet etmeye eşime daha önce saçlarını makasla sıfıra vurmus vucüdunda sıgara söndürmüş bıçaklamış hep susmus en sonunda ailesinin yanına sıgınıp benle evlendi ben istanbuldayım normalde gidip haddini bildiririm ama ciğeri beş para etmez biri için değmez eşimi seviyorum ortada kalsın istemiyorum aileside pek sıcak bakmıyor bana eşimde karışmamamı söylüyor ancak aile bütünlüğümüzü bozmaya çalışan bu kişiye ne tür bir dava açabilirim. her izmire ailesini ziyarete gittiğinde bi umut cocukları görmek istiyor ama karşı taraf insanlıktan nasibini almamış kişi maalesef sürekli boşanması için tehtit ediyor bu durumda ne yapılabilir bi yardımcı olursanız sevinirim...
- - - Updated - - -
Bu Arada Eşim 16 Yaşında Kaçırılıyor ve Tecavüze Uğruyor Ailesi Veriyor Kızı Mecbur Bu Şerefsize Resmi nikah yapmıyorlar imam nikahıyla yaşıyorlar aileside buna ses cıkarmıyor bu sorunları nasıl düzeltebilirim biri cevap verebilirmi lütfen ?
Cevap: Aile Koruma Hukuku Diye Bir Şey Varmı ?
Eski esi hakkinda uzaklastirma karari alabilir. Boylrce telefonla dahi esinize ulasamaz. Bu karari her ihlal ettiginde daha agir ceza alir. Ilaveten tehdit vs varsa ceza davasi baslatmalisiniz.
Cevap: Aile Koruma Hukuku Diye Bir Şey Varmı ?
Eşimin tek derdi cocukları görmek dava acmayı düşündük ancak ailesine kızkardeşine zarar verir diye korkuyor suc dosyası kabarık cocuklarla şantaj yapıp benimle boşamaya zorluyor eşim korkuyor ben gidip dava acamazmıyım eşimin psikolojisi bitti eşi olarak böyle bir hakkım varmı acaba?